Új hozzászólás Aktív témák

  • Vodar

    senior tag

    Sziasztok,

    Lenne egy 1 millió dolláros kérdésem, aki megfejti, az hivatalosan is zseni.

    Szóval: adott egy PC, ami azt produkálja, hogy bekapcsolás után 2 percig csak maxon pörögnek a ventik, de a BIOS betöltését még nem kezdi meg, csak ~ 2 perc után. Egyéb jelenséget nem produkál, ha már egyszer bekapcsolt, nem indul újra, nem fagy, nem melegszik. Az alaplap járt már szervizben is, ott visszaküldték azzal, hogy semmi baja. Amikor visszajött a szervizből és összeraktam a gépet, akkor hónapokig nem is volt semmi baja, úgy bootolt, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

    Nemrég viszont újra produkálta a jelenséget. Mivel legutóbb láttam, hogy az egyik LGA láb egy kicsit sérült, ezért ezúttal csak annyit csináltam, hogy kiszedtem a procit, majd vissza. Így hetekre ismét eltűnt a probléma. Most viszont újra előjött. Ha megint kiszedném a procit, majd vissza, akkor egy időre nyilván ismét elmúlna a gond.

    Szóval? Mi a megfejtés? :U :) Egy kissé meghajlott LGA láb, hogy okozhat ilyen problémát? Miért késlelteti a bootot és ha kiveszem a procit, majd vissza, miért javul meg hetekre/hónapokra?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák