Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
A gépem kijelzőjén lett egy pixel hiba. Mekkora az esély arra hogy több is legyen?
A választ előre is köszönöm!
Üdv.
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Panasonic FZ200 as gép. Támogatja az SDXC kártyákat is.
Eddig egy Samsung (32Gb) EVO SDHC U1 I C10 es és egy SanDisk Ultra (8Gb) SDHC I C10 kártyákkal volt használva. Ezekkel teljesen jól működik.
Most viszont vettem egy Kingston Canvas Go! Plus (64Gb) SDXC V30 I U3 C10 es kártyát.
Beletettem és ahogy elindítottam a fényképező gépet, azt írta ki helyezze be újra a kártyát, megtettem és nem történt semmi, újra kiírta ezt a szöveget.
Megnéztem gépen milyen féjl rendszerre van formázva, alapértelmezettnek exFat ra van, mellette pedig NTFS amit még választani lehetne.
A régebbi kártyák azok fat32 es fájl rendszerre voltak formázva gyárilag.A kérdésem az lenne hogy az exFat os fájlrendszerrel lehet baja a gépnek vagy mit lehetne ezzel kezdeni hogy használni tudjam a fényképező gépben az új kártyát?
[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Panasonic Lumix G80-as gép.
A kérdésem az lenne hogy a 4K-s 30fps-es(96mb/s) videó miért szaggat visszajátszva és felvétel közben is, miközben 24fps-el(93mb/s) nem szaggat sehogy.
Kártyának egy Kingston Canvas Go! Plus 64GB SDXC I V30 U3 -ast használok.
A választ segítséget előre is köszönöm!=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Apple asztali gépek
- Politika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...