Új hozzászólás Aktív témák

  • tomic

    addikt

    válasz #12516608 #78076 üzenetére

    Most egy kicsit össze zavartál.
    Tehát ha én a jövőben vennék egy pl 6500XT kártyát és lenne egy x570 lapom a meglévő 2400G-vel akkor is az IGP miatt csökkene x8-ra?
    Sajnos nem vagyok egy nagy szaki és ezt a vga részt meg nem is igazán értem.De ugye mindenhol azt hallani,hogy a 6500Xt pont a PCIe miatt gyengélkedik a PCIe3 lapokban.

    Mivel a legkevesebbet szeretem volna rákölteni a rendszerre ezért úgy gondoltam,hogy a meglévő lap megy majd veszek egy alap max 150 euros lapot a meglévő 2400G-hez.Ráfizetek kb 90eurot. Ezzel a procival én bőven elvagyok csak ugye a játék élménye elég korlátozott.

    Én csak AMD kártyát veszek a filmezés miatt, és ugye most nincs nagyon más alternatíva csak a 6500 újonnan.Ezért szerinted ha ezt bele tenném egy x570 lapba a mostani procimmal akkor ugyan ott lennék vele mintha a régi lapomba(PCIe-3) használnám az IGP miatt?
    Vagy hogy van ez,hogy értsem?

    jaso Sokkal olcsóbb lapokat nézek.Ennyit sosem adnék egy lapért sem. Ha váltok akkor a fent említettekből kell(ene) választanom.
    Csak AMD jöhet szóba nálam. Olvastam,hogy gatya de nekem ez is elég lenne de az árral még baj van rendesen. Sajna ezt a világot éljük most.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák