Új hozzászólás Aktív témák

  • td

    senior tag

    válasz imotrepus #71837 üzenetére

    Ja, köszi, az igaz. ;) Nem is azért kérdeztem amúgy, hanem a BIOS miatt, de igen. Az a kis elem könnyen kiugorhat az ember ujjai közül.

    Viszont a gondot elvileg nem az okozta. A tunerkártya drivere, vagy azon keresztül maga a hw lehetett, mert később megint az volt (ritkán előfordul), hogy kezdésként a Windows azzal nyitott, hogy Found New Hardware, és hogy kéne drivert telepíteni. Ilyenkor sosem találja meg a már telepítetteket, úgyhogy a kikapcsolás szokott segíteni. A sima reboot nem volt elég most sem.

    Lekapcsoltam a tápot is, igazgattam a kártyát is (ezt nem kell, csak a biztonság kedvéért), aztán bekapcs, és szó nélkül ment a tuner, nem reklamált a Windows semmit.

    Az órán pedig már máskor is láttam, hogy a mp-ek furcsán bevillantak néha, amikor képkockákat mentettem a tuner progijával, illetve néha le is fagyasztja a rendszert - egyszer kék halál is volt valamilyen driverhez köthető panasszal. Szóval ez a gyanús.

    Az órapörgés nem jött elő azóta. Amikor aznap leállítottam a gépet, még gyorsan egy aktuális időt beállítottam, aztán egyből Shutdown.

    A legközelebbi bootnál az óra ahhoz közeli időt mutatott, tehát amíg állt le a rendszer, már az alatt sem pörgött előre.

    [ Szerkesztve ]

    ''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

Új hozzászólás Aktív témák