Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    Tetszenek ezek a Swiftek... :( A szedán 1.6 16V (sohc, nem elírás) 92 lovas 4gangos vagy a kicsi ferdehátú az 1.3 8V 68 lovas 3 gangos. Az első facelift 96-99 között (euro2 motorok), ezekre lenne reálisan pénzem, ezek érdekelnek, buta, kőegyszerű, leszarhatod, beállíthatod a bokrosba és másnap onnan indulsz vele tovább. Nekem ilyen autó kell amit csak tankolok és mikor nem vagyok lusta még motorolajat is kap.

    A szedán előnye, hogy nem azonnal nagypapira meg szőke nőre asszociálnak a többiek körülötted és mennek át rajtad százzal, na meg a 4 gang. A ferdehátú előnye hogy kivéve a hátsó ülést még a kutyák is beférnek, a szedánba a kialakítása miatt nem férnének be. Bár annyira keveset viszem őket, hogy nem feltétlen kell ezzel foglalkozni. Az 1.3 előnye, hogy pörgősebb motor olyan igazi automatának való üvöltős, az 1.6 löketben hosszabb, lustább. Meg nem mondom, hogy melyik megy jobban. Az 1.3 adói nyilván kevesebbek.
    Kicsi ferdehátút kéne venni, nagy hátránya sajnos az a 3 gangos váltó. Vagy meg kell tanulni, hogy nem megyünk 90-nél gyorsabban, ami ilyen autóban mondjuk célszerű is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák