Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz FeRRaR1 #16003 üzenetére

    A lányomnál másfél hete pénteken a pasijánál aludt, majd haza jöttek szombaton és itt is aludtak egyet együtt. Mivel megigérte, hogy nem lesz etye-petye, bíztunk benne. Aztán kicsit beszélgettem vele hét közben, mondtam hogy ha el kezdenék, inkább itthon, mert bármi van, tudunk segíteni. Ha oda kerülnének, a nagyobbik öccsét is átküldjük Mamához, ne zavarja őket, mert a két nagy gyerkőc külön házban lakik. No meg néhány egyéb dolgot is beszéltünk, de az most mellékes.
    A srác a nővérével él együtt (18 és 19 évesek), mert az anyjuk kiment németbe pénzt keresni az itthoni helyzet miatt, de falu szélétől 2 tehénbőgésre élnek és a csajnak se jogsija, se autója. Ha itt csuszik félre valami, akkor meg vagy én vagy az anyja autóba ül, ügyelet, esemény utáni, stb...
    Erre pénteken kijelentette az asztalnál, hogy jó lenne, ha az öccse Mamánál alukálna szombaton, mert a pasija megint itt aludna. Anyának megállt a kanál a kezében, levagta mire készülnek így egy hónap ismeretség után. Mégis belementünk, mi mást is tehetnénk?!? Szombat este 8 után elvonultak, aztán vasárnap 9 körül haza jött öcsi, beosont a saját szobájába átöltözni, közölte, hogy ébren vannak, mégis csak 11:54-kor kerültek elő.

    Na erre milyen fegyvert kell elővenni?

Új hozzászólás Aktív témák