Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz Rakeem #24397 üzenetére
Nekem egy ilyen kamerám volt [link]
Az árához képest annyira botrányosan silány videót csinált, hogy pár nap múlva vissza is vittem, és kértem a pénzt vissza. Én nem voltam vele megelégedve, figyelembe véve az árat amibe kerül. Ha lenne 20 ezer forint azt mondom kb annyit ér de többet semmiképpen sem.
A tapadókorongos felfogatás egyébként sem szerencsés szerintem, mert sokat mozog a kamera rázkódás miatt, egy szélvédőre rögzíthető kamera szerintem sokkal stabilabb képet ad. -
Laslow
senior tag
válasz F_Gergely #24396 üzenetére
Sikerült frissítenem v1.0.15ww-re, köszönöm. Sajnos ebben sem találok lehetőséget az indítási hang kikapcsolására (vagy legalább lehalkítására).
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
BBéci
legenda
válasz sambenez #24394 üzenetére
Ott kikapcsoltam, de induláskor mégis kolompol. méghozzá bántó hangerővel. Laslow is pont ezt írta.
Valamelyik videóban, vagy írott tesztben említettek magyarítást. Az mi?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Upo
addikt
Tőlem kérdezed? Fogalmam sincs, leginkább angolul használok mindent, alig valamit magyarul. De valami rémlik, hogy mintha valaki belehackelt valamelyik verziós 70mai appba magyar nyelvet. Vagy nem erre gondoltál?
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
BBéci
legenda
-
WaterWave
veterán
Ha olvasnál összefoglalót ugye
Amennyiben valakit zavar a 70mai 500s, 800s, 500, 800 indítási hangja annak itt a segítség, amíg a fejlesztők beteszik a kikapcsolás lehetőségét az applikációba.
1. Csatlakozol a kamerához a telefonod wifijével.
2. play áruházból letöltöd a "mobile telnet" alkalmazást
3. Telnet beállítások---> Távoli gazdagép neve: 192.168.0.1 port: 23 (ez az alap)
4. Csatlakozáselvileg megjelenik az NVTEAM login felirat
Írd be a "root" szót majd ENTERMajd írd be ezt a parancsot:
mv /mnt/app/res/voice/public/bootsound.raw /mnt/app/res/voice/public/bootsound_1.raw
Aztán ENTERFONTOS:
Ha vissza szeretnéd rakni a hangot, akkor ezt kell beírni:
mv /mnt/app/res/voice/public/bootsound_1.raw /mnt/app/res/voice/public/bootsound.rawA leírást WaterWave fórumtársunk utánajárásának köszönhetjük.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
bikfic1
tag
sziasztok! bocs ha volt már téma. de nem találtam korábbiakban.
1. Az a800s - hez való hardwire kit figyeli a kocsi akku feszültségét? csakhogy hogy le ne meritse teljesen parkoló módban. vagy van másfajta ilyen kit ami tudja és lekapcsolja ha már merül nagyon az akksi?2. használható 360 fokos dashcam- et tudtok ajánlani 50 ezer alatt? csak a parkoló mód rögzítése fontos. A menet közbeni maradna az a800s és akkor az szivargyujtorol menne csak.
köszi -
WaterWave
veterán
Nah bekötötték újra a kamerámat, most tesztelem hogy lesz -e anomália
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
BBéci
legenda
válasz WaterWave #24408 üzenetére
Olvastam az összefoglalót, különben nem tudtam volna kritizálni az angol szöveget.
Akkor még nem volt használatban a készülék, nem tudtam a rettenetesen irritáló hang lehalkíthatatlanságáról.
A módszer sokak számára megfelelhet, én biztosan nem állok neki, számomra túl bonyolult. Valamint nem szeretek garanciális készüléket rootolni.Más.
Mit szóltok a Xiaomi shop videójában látható hardwire kit bekötési módhoz? Ember csak rátekerte a drótot a biztosíték lábára.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
WaterWave
veterán
-
BBéci
legenda
válasz WaterWave #24418 üzenetére
A root szót kell beírni, tehát rootolás. Legalábbis az én ismereteim szerint.
#24417sambenez
Mennyire biztonságos? Okozhat-e tüzet, zárlatot?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sambenez
Topikgazda
Annyira szoros a biztosíték lábánál az a foglalat, elmozdulni nem tud. Én úgy csináltam, hogy a biztosíték lába mellé legyen beszorítva, ne csak simán rátekerve legyen. Elvileg semmi problémát nem okozhat. Egy hátránya mindenképpen van, nincs külön biztosítékon a kamera.
De nekem nem fért al az a plusz csatlakozó amit egyébként ajánlanak. Már egy éve így van, semmi gondom nem volt vele eddig. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
70mai a500s és RC06 kamera harwire kábellel lett bekötve az autóba. A parkolás mód 5 perc múlva aktiválódik elvben.
Viszont hektikus a működése. Hiába lököm meg az autót, rugóztatom meg a vonóhorogra állva, kopogtatom meg az üveget, nem aktiválódik a felvétel minden esetben. Magas érzékenység van beállítva.Amikor aktiválódik, akkor kb 10-12 másodperc mire a pirosról zöldre (felvételre) vált a kamera.
A másik kérdés, ha timelapse módba rakom a kamerát, ha jól értem, az folyamatosan megy, nem csak "eseménykor". Gondolom ez a leginkább "akkugyilkos" megoldás.
Már az 1.15-ös firmware van az A500s-en.
Illetve a magyarított 70mai appot használom. (ha ez befolyásol valamit)Az autó akkuja nincs fél éves. 2007 Kia Carnival. Vészvideót megcsinálta egy egyszerű parkolásnál, a padkához érésnél. Ezért nem értem, ha meglököm, kopogtatom, miért nem indul be a parkolás közbeni rögzítés.
Előre is köszi az ötleteket, tanácsokat.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
atees
őstag
válasz sebijani1982 #24427 üzenetére
Nem a kérdésedre válasz, de melyik a magyar app?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Taybor
tag
Szisztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek.
Ajándékba kéne vennem egy kamerát. A fő felhasználási rész a parkolás védelem lenne, de a menetrögzítés is kell. Ezért egy első hátsó kombot néztem ki: Xiaomi 70mai dash can pro plus+rear cam set. [link]
Ez a típus ajanlott a parkolás védelemre?
Az nem világos, hogy ez most a G szenzoros védelem vagy akkor vesz fel ha mozgást érzékel az optika? Vagy mindkettő típust tudja?
köszi előre is! -
sebijani1982
senior tag
Ebben a hozzászólásban a Gidano féle linkről tudod leszedni.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
ITI-san
tag
válasz Taybor #24429 üzenetére
A parkoló mód a G szenzor jelére indul el és rögzít egy egyperces videót.
Azt a parkoló módot nem tudja hogy akkor indul a felvétel ha mozgást "lát" a kamera.
Helyette van benne Time laps mód, ami folyamatos fényképezést jelent 1mps /kép sebességgel leállított, parkoló autónál, amit aztán 30 percenként összefűz egy egyperces videóvá.
Tehát folyamatosan fényképez.
Viszont egyelőre a hátsó kamerával így, Time laps-ban nem rögzít.
Bekötő készlet ( hardware kit) kell mindkét funkcióhoz, hogy a kamera leállított autónal is kapjon áramot.
A bekötő készletnek (4-5 eFt) három vezetéke van, 2 áram alatti egy gyújtásra és egy pedig állandóra, valamint egy test.
Így mikor leállítod, érzékeli hogy melyik vezetékrők kapja az áramot és ez alapján vagy a menet közbeni folyamatos felvételt, illetve a parkoló és/vagy time laps funkciót aktiválja. Tehát ez utóbbit két szolgáltatás tudja együtt és külön külön is.[ Szerkesztve ]
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
polonic
félisten
Üdv,
Vettem egy 70mai A800s kamerát. Hamarosan be is szerelem. Hozzá egy U3-as kingston canvas plus microsd-t vettem 128 gb méretben. Egyébként jó lett volna U1-es is?
Mennyire bírják ezek a microsd-k a folyamatos írást? Volt már, hogy valakinek meghalt emiatt?
Hátsó kamerán is gondolkozom még. Nem tudom, az mennyire lehet szükséges. Plusz még az van, hogy fóliázott a járgány és azon keresztül mennyire lenne normálisan látható a felvétel. -
WaterWave
veterán
1 napos teszt után az anomália oka a gps tracker volt úgy néz ki.
Mivel 30 másodpercenként küld egy jelet sim kártyáról annyira bezavarhatta mikrofeszültséggel az azonos vezetékre kötött kamerát, hogy beindult tőle ajtónyitásra.Megoldás, át kell kötni a trackert egy másik vezetékre és messzebb kell rakni a kamerától.
-
WaterWave
veterán
válasz polonic #24432 üzenetére
Én is ilyen kártyát árulok, szerintem jók nagyon... Nem szokott velük gond lenni.
Hátsó kamera mindig előny, meg lehet nélküle is lenni, de jó ha hátul is van szemed.
Fólia nem zavaró, nekem gyárilag sütétített az üveg és gond nélkül tiszta, két fűtőszál közé kell befókuszálni akkor tisztább a kép.
Arra a feladatra, hogy lásd mi volt, és a rendszámot, tökéletes.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
polonic
félisten
válasz WaterWave #24434 üzenetére
Egyébként is élettartam garanciát adtak rá. Ha baj lenne, gondolom cserélik.
Beszereltem a kamerát. A vezetéket el tudtam vezetni rendesen, nem is látszik. Viszont az elhelyezésben szerintem kompromisszumot kellett kötni. Ha a visszapillantó mellé jobb oldalra tettem volna, akkor az eső és fényérzékelő bumszli belső része nagyon belelógott a képbe. Így a visszapillantó bal oldalára tettem, kényelmesebb is így használni, de még így is belelóg a jobb alsó sarokba. Feljebb nem akartam rakni, mert akkor meg a fóliacsík látszódik bele felülről.
Egy teszt videó, látszik is. Szerintem ez így rendben lesz. Viszont a tükröződés az zavaró. Bár ahogy látom más videón is van, ezzel nem lehet mit kezdeni akkor. -
WaterWave
veterán
válasz polonic #24437 üzenetére
Szerintem jó az elhelyezés, bár én kicsit lejjebb raktam volna a sziget alá, látni kéne hozzá..
-
Van vkinek Lamax T10 kamerája?
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Upo
addikt
válasz F_Gergely #24447 üzenetére
A szűrővel csak az a gond, hogy csökkenti a fényerőt.
A viofo kamerákhoz árulnak gyári szűrőt, de ott is benne van a leírásban, hogy éjszaka ajánlott levenni.
Elöl még csak-csak, de a hátsó kamerához mindig bemászni rakosgatni, az nem nagyon életszerű. Mondjuk talán a hátsó annyira nem is csillog, ott legtöbbször meredekebb az üveg, közelebb van hozzá a kamera optikája.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
polonic
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest