Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Qtya123 #24091 üzenetére

    A 32-es szerintem elég kicsi. Elég kevés idő fér rá. Ha hátsó kamerás, akkor még annak a fele. Most megnéztem, egy 64-esre fér 5 óra első-hátsó, a 32-esre akkor kicsit több mint 2 óra (2,5 gigát hagy nekem üresen, tehát 61,5 giga vs 29,5 giga).
    Ez azt jelentheti, hogy 2 óránál hosszabb útnál már az elejét kezdi felülírni. Ha esetleg utólag jut eszébe az embernek, hogy valami jelenetet mégis meg kéne tartani, akkor nem sok idő van rá.
    Másrészt, mivel gyorsan telik, ezért nagyon gyakran íródik felül a teljes kártya tartalma, ez az élettartamra sincs jó hatással, ez az átlagosnál jelentősen nagyobb terhelést jelent.
    Harmadrészt, a 64-es alig drágább, annyit még akkor is megér, ha költséghatékonyak akarunk lenni. [link]
    Még egy megjegyzés, ezzel a felbontással és adatmennyiséggel inkább U3 sebességűt kellene tenni a kamerába, de azt így hirtelen 64-esben nem találtam.
    Nekem volt egy 64-es U1 itthon, múlt héten jött meg a kamera. Elfogadta, de a hátsó kamerát rádugva már kétszer bemondta, hogy lassú a kártya, formázzam meg. De utána asztalon tesztelve működött jól, második napja megy folyamatosan teszt üzemben. Onnan tudtam megmondani a rögzítési időtartamot, megnéztem az első és utolsó videók idejét.
    Úgyhogy az U1-es kártya eléggé a határon billeg, nem garantálható hogy elégnek találja a sebességét a kamera. Ha nincs hátsó kamera akkor esetleg jobb az esély.
    Én amúgy most vettem egy samsung 128-as kártyát, U3 A2 sebesség, jelenleg ez a legjobb amit forgalmaznak. Alza BF akciós, most szedtem ki délután a foxpost automatából. Egy órája fut rajta a teszt üzem, pár napig hagyom menni folyamatosan. Simán, csuklás nélkül formázta és használja, nem úgy mint az U1 64 gigást.
    Esetleg nézz rá, most néztem, még mindig akciós: [link]

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák