Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz schferenc77 #14655 üzenetére

    MiVue 792 Wifi Pro-m van MiVue A30 hátsó kamerával, de így hirtelen meg nem mondom hogy duál kamera módban 60 fps-sel vesz-e fel az első kamera. Holnap kipróbálom, ha vezetek. Eddig csak akkor néztem a 30 vs 60 fps különbséget mikor még nem volt bekötve a hátsó kamera.
    Azt viszont tudni kell, hogy míg 30 fps-nél 17 Mbit/s a sávszélesség, addig 60 fps-nél csak 20, ez azt jelenti hogy ott erősebb a képtömörítés mértéke, szóval 30 fps esetén kicsit jobb a képminőség, cserébe feleannyi képkockát csinál csak másodpercenként.
    A parkoló módot még nem próbáltam, mert még nem kötöttem be fixre.

    Egyébként a képminőség szerintem hagy kivánnivalót maga után, persze ezt ár-érték arányban mondom, én itthon vettem itthoni bolti garival, de lehet vennék banggood-ról kb feleannyiért Viofo 129 duo-t.
    A telefonom jobb minőségű videót csinál, igaz annak sokkal kisebb látószöge van, meg a tartója révén jobban is ugrál menet közben, meg hát ott necces ellátni a navigációs és egyéb feladatokat miközben felvételt akar készíteni az ember, nem erre való. :) Csak tényként leírom, hogy a 2015-ös telefonom sokkal jobb videófelvételt csinál képminőségre, mint ezek. Talán éjjel jobb a menetrögzítő, de ez is csak azért, mert a MiVue 792-ben a Sony STARVIS érzékelője van, ami éjjel értékelhetőbb képet csinál mint az olcsóbb képérzékelőt ebben a kis miniatűr méretben.

Új hozzászólás Aktív témák