Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretném kérni. Van egy skoda fabia sedanom, 2006-os. Szeretnék venni bele egy hifi rendszert, mert a gyári nagyon rossz. Ha jól tudom az első ajtóba 13as hangszórók férnek be. Egyelore nem akarok subot így a hatso hangszórók beépítése is jó lenne. Kerdeznem így milyen lehetőségeim vannak?(mindenképp komponensest szeretnék) Ha beleférne a keretbe erosito vásárlására is hajlok sub kimenettel, ha később mégis tennék bele. (Most egy jcv fejegysegem van) A keret első körben 60 000 Ft lenne, ha indokolttá válik utemezve többet is raforditanek. Disco, techno es max jazz zenet hallgatok. Mindemellett tudnatok-e ajánlani boltot szakembert Debrecenben, aki tudna segíteni a választásban. Autó hifi tapasztalatom kb nulla, hazimoziban vagyok inkább otthon így kell a segítség.
Koszonom a segitsegeteket![ Szerkesztve ]
Tamás
-
Thomyyyyy
tag
Szia!
Köszönöm a véleményedet, de minden tisztelettel kérdezem, hogy ennyi?
Ha jobbat szeretnék milyen irányba induljak? Esetleg Debrecen környéki hifist sem tudsz ajánlani, vagy nem is javaslod a jobb cuccokat? A JVC nem gyári, én vettem bele, tudom nem egy alpine, de állítólag már ezeket is a Kenwood gyártja. A pontos típusa: JVC KD-X320BTOctavia 2-es hangszórót hol találnék egyébként?
Köszi!
Tamás
-
Thomyyyyy
tag
válasz Meghivott #52450 üzenetére
Szia!
Nagyjából ilyen koncepcióra gondoltam. Első ajtókban komponens szett, egy erősítő gondolom nem ártana és ha a keretbe nem fer be, akkor később egy sub.
Milyen márkát érdemes mazsolázni ha kb ennyi a keret? Ismerni jbl-t és hertz-et ismerem de autókban egyiket sem nagyon hallottam még...
Tamás
-
Thomyyyyy
tag
Szia!
Köszönöm a válaszodat.
Igen, a fejegység már megvan, szerintem már annak a cseréje is nagyon sokat javított a hangminőségen. Az ajtószigetelést én is meg szeretném csinálni, de abszolut nem értek hozzá. Milyen anyagot kellene vennem és hol? Én vállalkozó szelleműnek tartom magam és megcsinálnám a szigetelést jómagam is, de autót még soha sehol nem szedtem szét, azt sem tudom hogy kellene lebontanom a burkolatot, vagy nem-e esne le az üveg vagy tudomisén. Segítség nélkül (aki már szedett szét ajtót) nem merek belekezdeni, ismerősöm pedig aki értene hozzá külföldre ment melózni.
Megnéztem a linkeket, ahogy láttam (nem kerestem órákig) nem nagyon lehet már megvenni azokat a hangszórókat. Itt meg is kérdezném azt is, hogy én úgy tudom 13 cm-es hangszóró van gyárilag beépítve, ebbe hogy lehet beépíteni nagyobbakat, mert a linkeken is 16 cm-esek vannak? Át kell alakítani az ajtót? A 60 E amúgy rendelkezésre áll a hangszórószettre és egy erősítőre. Nagy valószínűséggel el kell mennem egy hifiboltba, ahol adnak legalább valami támpontot mi felé érdemes menni, mert jelenleg nem találok kapaszkodót, hacsak hosszú fárasztó kérdéseimre válaszolva, ti nem tudtok valamiféle helyes mederbe terelni ...Tamás
-
Thomyyyyy
tag
Szia!
Mostanság sok dolgom volt és nem volt időm a témával foglalkozni. Most ismét van rá időm, láttam az ajánlott hangszórókat amiket linkeltél, de ahogy nézem már egyik sem kapható. A keret anyagilag felugrott 70re. Ennyiből kellene kigazdálkodnom. Mivel nem találtam meg az ajánlott hangszórókat esetleg van más javaslatotok? Biztos hogy erősítő plusz komponensek a terv.
Tamás
-
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
Vettem rezgescsillapito anyagot az automhoz, van kimaradva par m2, erdekel esetleg valakit? 2,6 mm vastag ontapados bitumenes anyag, anno a skodakba is ilyet ragasztottak rezgescsillapitonak. Plaster P180 a neve, 50x50 cm 600 Ft/db. Minosegi tanusitvanyt is tudok kuldeni rola. Atvenni Debrecenben lehetne vagy postazhatom is. Ha erdekel irjatok!
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs