Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Focus mk2-hoz hol vehetnek antennat szerintetek? (eltort)
Neten persze talalok, de tobb a szallitas, mint az antenna maga. Valaki tud egy jo boltot, azol van 2-3 ezer Ft-ert? Eddig nem talaltam.
-
Predator2
addikt
Helló
Motorkerékpárhoz, portörléshez mikroszálas törlőkendőt + ecsetet ajánlotok?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Formaster
addikt
Az áztatás túlzás, nitrós-nedves ronggyal átmennék rajta 2-3x, azután amit mondtam, szivacs+meleg konyhai mosogatószer. Utána jöhet az ipa. Felesleges tisztán ipázni, bővel elég egy 25%-os oldat. A nitró általánosan valóban oldja a ragasztót, mégis ez az eltávolító mindennapokra nekem jobban dolgozik. De szerintem le kell tudnod szedni nitróval.
-
Tin
veterán
válasz Formaster #45353 üzenetére
Még annyi tippet kaptam, hogy elképzelhető, hogy szilikonos ragasztó volt az ablakon, és azért nem tudom leszedni. A nitrohigító, vagy az általad linkelt cucc jó lehet szilikonra is? Ahogy látom, itt valószínűleg az áztatás lesz a kulcs, mert idő kell a szilikonnak, hogy feloldódjon.
Tudom, van direkt szilikon eltávolító anyag is, és ha máshogy nem megy, veszek is, de nem akarok egy kisebb vagyont elkölteni vegyszerekre
-
8
senior tag
Mielőtt ennyit költesz rá, próbálj meg még két anyagot: étolaj vagy wd-40
Én eddig étolajjal minden matricaragasztót nyom nélkül tudtam eltávolítani, egy volt, amit nem, azt a wd-40 szedte le.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
goldnarmz
aktív tag
válasz Zoli-bácsi #45359 üzenetére
Pl.:
" ... a felvitt hab akár 30 percig is a felületen marad és dolgozik helyetted..."
link -
MrSealRD
veterán
válasz goldnarmz #45360 üzenetére
.
Felejtsd el a 30 percet szerintem...Az a lényeg, hogy feloldja a szennyeződéseket, majd azzal együtt szépen lefolyik. Néhány percig szoktak működni ezek jóesetben...
Erősebb haboknál meg még ennyit sem, különben nem marad autó a hab alatt.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
goldnarmz
aktív tag
válasz MrSealRD #45361 üzenetére
Akkor ezek szerint nem igaz, amit alább linkeltem. Köszi, jó tudni.
Nem csak a alapján vártam a fél órás habot, hanem egy ismerősöm mondta, hogy a Kärcher hab is vagy 20 percig fent marad. Akkor ezek szerint mégsem.
Köszi szépen, szerintem meg is a dolgot, felesleges tovább ragozni. -
gunszt
tag
Üdv,
Tud valaki ajánlani színvonalas/gyors/elérhető lámpabúra polírozó műhelyt-szakit Budapest vagy környékén ?
köszi -
8
senior tag
válasz gunszt #45365 üzenetére
Én nem tudok sjanos.
De a mannol fényszóró polírozója a kauffer alapítója szerint pont ugyanaz mint a sonax https://autoapolas.arukereso.hu/mannol/headlight-polish-set-fenyszoro-polirozo-keszlet-40g-3ml-9801-p355049211/
Az egyik égéstérben mondta, persze ő el akarja adni... de rengeteg típust lehet kapni hasonló áron.
Ha engem kérdezel nem érdemes szakemberhez vinni, nagyon könnyű megcsinálni magadnak.
Töredék áron meg tudod vele csinálni, mint a szaki. Persze ehhez kell egy akkus fúró (vagy vezetékes, ha van konnektor), de azt kölcsönkérsz egyet vagy pl veszel egyet online és visszaviszed 14 napon belül.
Vagy veszel olyat ami kézi polírozó készlet, abba mondjuk bele kell tenni egy kis könyökzsírt[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Drughi
addikt
-
peu407
senior tag
Zala megyében tud nekem vki hozzáértő, munkájára igényes autó kozmetikust ajánlani?
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Mikroszalas torlovel kapcsolatban batorkodnek kerdezni. Igaz nem autoapolas a tema, hanem konyhai hasznalat.
Tobb evvel ezelott vettunk egy nagyon-nagyon jot ami jobban bevalt mint mostanaig barmi mas.
Sajna nem tudjuk, h hol vettuk, milyen marka vagy barmit rola.
Annyi, h lila nincs rajta szegely es akkoris nagyon puha ha epp nem zaras. Tovabba maga az anyag elegge vekonyka.
Azota probaltunk venni tobb helyrol kulonbozo markakat, de sajna egyik sem eri el ezt a szintet. Vagy vastag vagy szarazon tul durva...Igy latatlanba esetleg nincs tippetek? Ha esetleg segit akkor tudok feltolteni rola egy kepet kesobb.
Elore is koszonom!
-
Drughi
addikt
Félbőr ülések bőr részéhez milyen tisztító és ápoló szert vegyek?
[kép]
Nagy mennyiség nem kell, csak a sajátomat tartanám rendbe, így jobb a pénztárcabarát típus. -
MrSealRD
veterán
válasz Drughi #45374 üzenetére
IKEA kanapé részlegen van egy bőrápoló szett csomag. [link]
Igaz nálam csak a kormány bőr, de hosszú ideje használom rendszeresen és elégedett vagyok vele. Ja és az ápoló mennyiséggel óvatosan...Max visszatörlöd ha mégis sok lett. De érdemes azért hagyni utána, hogy beszívódjon.[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Drughi
addikt
Ár / értékbe melyik most a legjobb, ajánlottabb QuickDetailer?
Még mindig a sonax BSD?
Az RRC QD + -t dícsérik, annak literje br. 3700ft, míg a BSD literes ára valahol 4500-5000ft körül van. -
8
senior tag
válasz MrSealRD #45375 üzenetére
Ez milyen fényt ad? fényes, félfényes vagy matt?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
MrSealRD
veterán
Én félfényesnek mondanám max...de ez beszívódik és a "felesleget" letörlöm. Szóval kb marad amilyen volt. Természetes hatású. De ez szerintem használat függő. Lehet ezt másképp is.
-
8
senior tag
válasz MasterMark #45380 üzenetére
Zárspray? Kevesen tudják, de az ilyen hülyeségektől mint szilikon és társai összegyűlik a kosz a zárban. Nem kell azt semmivel sem fujkálni.
Ha nem bírod ki és nagyon meg akarod fújni, akkor nagyon lájtosan 3 évente egyszer wd-40, hiszen azt arra találták ki hogy kiszorítsa a vizet (WD=water displacement) így biztosan nem fagy be, és ken is (bár arra 99% hogy nincs pluszban szüksége az autó ajtózáradnak).Szerintem autósampon leviszi - de ez csak tipp. Hiszen a szilikon az egyik utakon gyakran előforduló szennyeződés.
-
nagyúr
válasz MasterMark #45380 üzenetére
Sorrendben:
autósampon hígítás nélkül
ablaktisztító, (Clin)
zsíroldó (konyhai mosogatószer, például a sárga JAR),
rovaroldó,
végső esetben féktisztító.Vagy egyszerűen szilikon eltávolító vagy festékboltban kapható szilikon lemosó.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
MasterMark
titán
Nem a zár volt gond, belül volt megszorulva a műanyag mechanika ami összeköti a záratbetét részt az ajtózárral, és a belső zárral.
Belülről lett befújva a műanyag illesztéseknél, gyárilag is szilikon zsír lehetett rajta.
Csak hát bentről kijött úgylátszik.
Dluinet: Köszi.
Switch Tax
-
-
nagyúr
válasz Petyyyyy #45384 üzenetére
Gondolom valami szilikon spray lehetett, az összetételét nem ismerjük.
Volt olyan, hogy egyszerűen a clin lehozta, máskor az IPA is kevés volt.
A több ezer forintos cél vegyszereket nem raktam be a felsorolásba, inkább az otthon fellelhető cuccok írtam le.
A féktisztító 99%, hogy leszedi, és valószínűleg kéznél van."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz MasterMark #45386 üzenetére
Nem kéne, az ajtózsanéroknál a koszt legtöbben azzal szedik le.
-
KisBundi
őstag
Valaki próbálkozott már ilyen kínai szórófejekkel? Vagy nem nagyon van olcsóbb megoldás csak a Canyon?
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Egy sterimonak mekkora bemeneti víznyomásra van szüksége?
1,5 barom van csak
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #45390 üzenetére
nem a nyomás számít, hanem percenként mennyi víz áll rendelkezésre
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Vettem egy 6mm-es apa menettel rendelkező antenna szárat a letört helyébe, viszont most szembesültem vele, hogy amire rácsavaroznám a kocsi tetején, ott is apa van. Van direkt olyan antenna szár, ami anya?
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
Anno egy rossz fa alatt álltunk meg, és a szélvédőn ilyen gyantás megfolyás látható. Mivel tudnám leszedni, ami ezt oldja?
(eddig csak bogároldóval próbálkoztam nyilván eredménytelenül)A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
fant0mi
őstag
válasz ArthurShelby #45396 üzenetére
Etolaj. Vagy tiszta alkohol.
-
nagyúr
válasz ArthurShelby #45398 üzenetére
inkább étolaj
-
Petyyyyy