Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Na megvolt az első nagy mosás a Fusso felvitele után, nagyon szép az eredmény! :K Az előmosó ugyanúgy VP Citrus Pre Wash 1:8 arányba, a sampon meg szintén maradt a Chemical Guys Citrus Wash and Gloss. Az előmosó levitte a bogarak nagyon nagy részét, amit meg esetleg nem, azt egy húzással a mikroszálas mosókesztyű. Dörzsölni sehol sem kellett semmit!
    Szóval a kocsimon nagyon jól szerepel a Fusso. Eddig 2 mikroszálas (Alis 800gsm-es) kellett a szárazoláshoz, de mostanra a 2. szinte majdnem hogy száraz is maradt, szóval szárazolásnál is hasznos nagyon, mivel a Wax miatt sokkal kevesebb víz marad a karosszérián a samponozás után öblítésnél.

    A Citrus Pre Wash-ról ugye tudom hogy nem gond a Fusso-nak, de a CG Citrus samponba nem voltam biztos mivel nem pH semleges. De ez a sampon a CG egyik legjobb samponja ezt nyugodtan ki merem jelenteni, és tényleg wax barát, mert samponozás előtt után semmi különbséget nem vettem észre öblítésnél hogy a hidrofobitásából vesztett volna a Fusso, szóval valójában wax barát ahogy a Chemical Guys állítja. Hátha esetleg valakinek segítség aki tervezi a Fusso&Citrus Wash and Gloss párost megvásárolni.

    Ja és még valami a múltkori applikátor nedvesítős témához. Nippon Shine-al felvettem a kapcsolatot és írták hogy nyugodtan nedvesítsem be az applikátort, nem fog gondot okozni, könnyebb vele dolgozni így. Szóval aki esetleg küzdött vele, az egy kicsit nedvesítse be és könnyebb lesz visszatörölni a waxot.

    (#33347) ReFleXx

    Külföldi webshopokba pár száz forinttal olcsóbb, ennyit tényleg megér hogy bizonytalan minőségűt kapsz (hamisítják), illetve hetek mire megkapod? Polritechtől 1-2 nap alatt nálad van, és tuti eredetit kapsz! Én még akcióba vettem 7990 ft-ért, de ha 10 lett volna az sem érdekelt volna mert tudom róla hogy jó. ;)

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák