Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    senior tag

    válasz Csabee. #26644 üzenetére

    Mindenképp érdemes szárazolni, viszont ehhez egy jó minőségű "vileda" kell ami nem csak tologatja a vizet. És szárazolni csak tisztára mosott autót érdemes, így a koszt nem tolod, nem karcolsz vele. Mikroszálas rongynál érdemes tőben levágni a gyári cimkét, az is karcol.

    Üdv mindenkinek!
    Gyorsan bemutatkozom, most találtam ide, nem tudtam, hogy van ilyen topik is de a topikgazda topikban láttam, hogy ide is került egy segítő. A kis ezüst franciám szoktam én is kényeztetni amikor csak tudom, hogy minél szebb legyen. Még most is olyan az állapota, mint mikor kijött a szalonból (persze nem, de kategóriájában már igen), ezt anno minden alkalommal megkaptam autós talikon is, hogy épp a szalonból hoztam ki. Találtam itt jó pár okos ötletet, remélhetőleg én is hozzá tudok járulni idővel az itteni közösség autószépítő munkájához valamivel. Az autóiparban melózom és van is autómosó a melóhelyen. Ha jól tudom ott a daerg chimica termékeit használják, polírozásra a 3m termékeit. Én gyorswaxolni szoktam minden mosás után de annak nem tudom a típusát, kb. annyit is ér. Pár napig jó, aztán lehozza az eső, a mosás. Hirtelen ennyi, aztán ha majd úgy látom akkor még írok ide is.
    Lenne is egy kérdésem hozzátok:
    Eddig a szélvédőre rain-x-et használtam. Most fogyott ki a flakon, kérdés mit ajánlanátok ami jobb de nem sokkoló az árazása? Ez is bevált tökéletesen, de hátha van valami titkos szuper anyag amit megérné kipróbálnom.
    Üdv,
    WestBam

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák