Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
Üdv! A gépembe hd3850-et (agp) szeretnék venni. abit av8 s939 x2 4200+. A bótban beleültették a fülembe, hogy nem fog menni a dolog. Véleményeket várok ezzel kapcsolatban. a legutolsó bios van a gépen. szerintem csak benézték a csipszettet, azért néztek bambán...
-
elttiL
senior tag
válasz mindfreak #34319 üzenetére
Én is magabiztosan mentem bé a bótba, de olyan maflán néztek rám, hogy csak na, mondtam s939 no akkor már kezdett derengeni nekik valami, hogy nem teljesen őskövüklet a gép, de nem tudtak mondani semmit. köszi a gyors választ. rákarcolták a kari dobozára hogy 450W-os tápnál kisebbel ne is próbálkozzon a user. erről vmi vélemény? 360W fsp tápom van...
-
elttiL
senior tag
válasz katt777 #34324 üzenetére
"milyen tápot vegyek topic"-ban elegendőnek mondják a guruk /de nem éppenhogy, hanem bőven.
ollie: a gépcsere ki van csukva, 24k egy kártya, ebből nehezen csinálok platform cserét, igaz nem is akarok. a proc HERRZ féle tuning procz 2.7-2.8GHz? véggel. de megvizsgálom a 1950 lehetőséget is.
mod:
most néztem a cpu vs. vga /cpu limitről szóló iírás itt ph-n és x2 2.66ghz -re írják a 3850-et. mindenki pcie-ben gondolkodik, gondolom itt is arról van szó[ Szerkesztve ]
-
elttiL
senior tag
Oké, vettem a lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Gitáros topic
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Okos Otthon / Smart Home