Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
válasz zkiss0 #23793 üzenetére
én is ugyanebben a cipőben jártam cca. egy hete. Ha ennyit visszaolvasol, fokuszálva katt777 a kérdéseimre adott válaszaira, akkor menni fog.
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
WesTM
őstag
válasz zkiss0 #23793 üzenetére
HÁt hogy optimálisan adja le a teljesítményt azt szerintem képnézegetésnél nem nagyon fogod észrevenni,oda egy jó erős proci kell meg sok ram.
Amúgy húzás nálkül nem sok javitást lehet cisnálni,maximum a CCC-t álligatod,de ott sincs sok beállítás.Ahogy tudom az ultimate a psszív verzió,ott viszont a tuningot sem javaslom,mert iszonyatosan felhevül,aztán kuka a kártyának. -
Armando_19
őstag
-
-
-
Gordiann
őstag
válasz zkiss0 #33956 üzenetére
Amugy egy link: mérési eredmények
Itt pl. Crysis-nál látszódik nagyobb különbség, de ott is főleg 1680x1050 és fölötte.
Ez is mondjuk azt mutatja, hogy e felbontás fölött húz el nagyon az 512... -
gtasystem
őstag
válasz zkiss0 #39384 üzenetére
durci? nem, se durci se hiszti..
itx szerintem se rossz, de azoknál nem lehet komolyabb teljesítményt összehozni ahogy néztem..vagy csak aranyárban..de igazából azok lesznek a jók. majd pár év múlva.
sztem az asus mini házai a legszebbek a költséghatékony kategóriában.és jelentem jó is..az optikai borító pöpecül működik azaz nem kell cserélnem az optikait feketére.az igaz hogy be kell lőni pontosan de jó.
erről a ventiszabályzóról jókat olvastam hangézékeny azaz vibrál is ha kell..igazából azért filózok rajta mert az összes ventihelyet ki akarom használni és akkor már kellhet..a VGA miatt lehet hogy kelleni fog a +venti.
azért választottam ezt a házat mert elvileg a 3,8-as prescottra lett tervezve annak ellenére hogy mini.
nameg szép is..[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
gtasystem
őstag
válasz zkiss0 #39409 üzenetére
na igen ez nagyon pöpec kis itx lap..viszont vga-t nem tehetsz bele..azaz krájziszra nem jók.. meg az itx házak még qrva drágák. integrálttal meg elég nehézkes a játék bár az én integrált 3200-esem olyasmiket is tud amit sokan el se hisznek.. de igazából egy pci express foglalat azért kellene a lapra
itt egy mérés a kis mini rendszeremről ezen még stabil..még van egy-két trükk amit nem próbáltam szóval megcsíphető a 10e feletti eredmény de most egyelőre ennyi.
katt777: áá nem küldenének el a halál f..ára ha kipróbáltatnék egy ram hűtőt mondjuk..
-
gtasystem
őstag
válasz zkiss0 #39413 üzenetére
nfs-t meg ilyeneket is viszi szépen a 3200-es.. a lapom topikjában van róla valahol video.. nekem a lap 750mb- rendszerramot rendelt hozzá ami ugyan lassabb ram de nagyon sok.. valószínűleg ezért ketyeg el rajta egy csomó játék..
engem annyira nem fogott meg a krájzisz hogy tesztelgessem az integráltat.. de örülök neki hogy fejlesztik ezeket..mert komázom azokat a kis itx-es kompakt gépeket.
ideje végre hogy win-re is legyenek szép kis gépek ne csak mac-re..még nem tudom milyen venti megoldás legyen..egyelőre 30c-körül fityeg a rendszer és még nem terheltem meg nagyon mert csak tegnap raktam össze..majd ahhoz képest választom a ventit előre.. sőt még alulra is be lehetne műteni 1-et a hdd alá de nem tudom lenne-e értelme.túl drága ventit nem veszek bele ha hangos lesz inkább kiszerelem mert elvileg már most is jó a hő..92-es vagy 8-as venti mehet előre az tolná a vga-ra meg a hdd-re arra gondoltam hogy megküldöm egy ilyennel de ez elég lutri mert az első rács nem led-es ventire van kitalálva és lehet hogy nem lenne jó.. majd kiszöszölöm.
-
eclipse006
őstag
-
eclipse006
őstag
-
katt777
félisten
válasz zkiss0 #40558 üzenetére
A Lite annyit tesz, hogy csak driver lemezt kapsz a kari mellé, Vantage-t és Ruby ROM-ot, stb. nem. De a tartozéokoat hiánytalanul megkapod. Már ha Sapphire-re gondolsz. A procid mondjuk szűkös lesz alá, nem kapsz akkora teljesítmény-növekedést, mint azt a tesztek mutatják.
vergilx: Attól függ, hogyan. De lényegében simán mennie kell benne. DX10 és hiányots támogatás miatt viszont egy 4850-nel már nagyrészt jobban járnál.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Gyufaaa
veterán
válasz zkiss0 #40628 üzenetére
Nem mondassz hülyeséget. A Mai cuccok már eléggé függnek egymástól. Lehet, hogy a procija kevés. Egy kicsit meg kéne lökni, vagy nagyobbat venni. (bár a tuning segíteni szokott) vagy a vga limites, bár kétlem. Egy kis +fsb nem ártana a procinak.
westcoastog: Azt a procit simán fel tudod húzni 2.8 - 3Ghz-re még alapfeszen szerintem. Mindjárt más lenne a leányzó fekvése! 2.8 - 2.9Ghz-et még alapfeszen is ki tudod belőle hozni. Az már nem rossz.
Itt megtudhatsz mindent.[ Szerkesztve ]
-
radírfej
senior tag
válasz zkiss0 #43387 üzenetére
hello,
én ugyan már jó ideje nem használok crossfire-t, de anno az volt a tapasztalatom, hogy minél újabb meghajtóprogram annál jobb.
más kérdés, hogy nem nagyon éri meg crossfire rendszert építeni, hacsak nema kiváncsiság vezérel.
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
radírfej
senior tag
válasz zkiss0 #43389 üzenetére
egyetértek Sweet Lou 6 mondanivalójával...
elvileg két 3850 hozza a legtöbb felbontásban a 4850 teljesítményét (egy két helyen többet is), de gyakorlatban ez sajnos szinte soha nem jön ki. ami biztos, hogy többet esznek, jobban melegszenek, hangosabbak (hacsak nem mindkét kártya passzív, bár azt hiszem az csak a legjobban tervezett szellőzésű házakban vállalható reálisan).é sami a legfontosabb, sok esetben nem működik, vagy nagyon gyenge a crossfire hatásfoka. és milyen kellemetlen amikor egy kártyával 28 fps, kettővel 30... kiábrándító.
szóval 1db 4850, mint két 3850, az én véleményem is.
-
radírfej
senior tag
válasz zkiss0 #43392 üzenetére
szerintem 10-ért el tudsz passzolni egy ultimate 512-es sapphire-t itt az aprón, és hopp, már is csak 14k kell a 4850-eshez... azaz ugyanott vagy.
szerk: Sweet Lou 6: ha csak a teljesítményt nézem akkor nem volt olyan jó csere, ha linux drivereket, akkor más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest