Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
Szia, köszönöm a válaszodat. Sokat segítettél.
Azt viszont sajnálattal hallom, hogy a proci kevés lenne alá (bár ezt már hallotam egy sráctól, hogy "lehet kevés lenne neki".) Sajnos mivel a proci E4 steppinges, nem sok tuning potenciál szorult belé. (szvsz 2630 az amit még 1,4 v n elvisz (droppal 1,391) 24/7 ben, stabilan. 2700-hoz már 1,47 kell a kicsikének, hogy stabil legyen, amit nem szivesen adok neki, főleg nem 24/7 re.(lehet megmurdálna rövid időn belül)2600xt-ről pedig váltanom kellene, mert minden játék/teszt szebesít, hogy hatalmas limitem van. (ugyanannyi fps-em van 2ghz-el mint 2,63ghz-el)
3850 azért lenne jó alernatíva, mert szvsz ugyanannyiért lehet hozzájutni mint egy x1950pro-hoz (ami nem nagy előrelépés a 2600 hoz képest.)
Amúgy ha már a procinál tartunk, miért van nagyságrendekkel kevesebb fps-em, ha beállítom, hogy a második magot is használja a css ? (azt a tippet kaptam, hogy vga limit miatt,) lehet ettől?
Amúgy érdemes lenne váltani? Vagy annyira kevés alá a proci, hogy nem hozna semmi +-t?(tudom, ha rendesen kivan hajtva, 2* akkora teljesítménye van, mint a 2600-nak...sőt...)
Köszönöm
ui.: oPalRx7[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest