Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eladohardver
őstag
Nálam ez a második sapphire kártya amikor hozta ottóka, hibátlan volt... később baxódott el... magyarul a probléma az, hogy a tengelyre rögzítés törik el, mégpedig akkor amikor felpörög hirtelen a venti max fordulatra, ezt nem bírja eltörik és az útja megnő.
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Ottoka
őstag
-
eladohardver
őstag
Az! Mondjuk lehet, tévedek, és nem törik el, hanem mondjuk sulifix minőségű ragasztóval van rögzítve.... 4630 rpm Abit OTES hűtése volt az első ilyen kiviszem a házból rendszerű az is ilyen volt Azóta nem változtattak a gyártók ezekxerint... legalábbis ATI-éknál
ABU Ez tuti!
Amikor hozta Ottó a karit megsem moccant a tengelyen... most meg 3-5 mm[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz eladohardver #1602 üzenetére
Ez lehetséges. 0,8 A-es ventik vannak benne, amik azért maxon komolyan pörögnek.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
theniel
aktív tag
Azért írtam, hogy talán csak egyes monitoroknál jön elő ez a probléma,
bizonyos Hz-eken vagy felbontás mellett. Lehet, hogy egy másik monitorral semmi gond nem lenne. Szóval talán kényesebb a monitorra, mint az nv,
Én sajnálom a legjobban. A 4770 XFX nagyon tetszett nekem: nem melegedett semmit, alig fogyasztott és halk is volt. A sebessége bőven elég volt a bf2-höz és ha valahogy sikeredett volna működésre bírnom vele az élsimítást a játékban, akkor még mindig a gépemben csücsülne az a kari. -
Abu85
HÁZIGAZDA
-
zalman90
őstag
sziasztok , meik lehet az erősebb ? az 5970 vagy a fermi gtx 470/480?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz zalman90 #1608 üzenetére
A HD 5970. Viszont nyáron már leváltja az NV a GTX 470-et és 480-at. Alig három vagy négy hónapot fognak majd élni ezek a termékek. Ha esetleg nem lesz jó a lapka B1 verziója, akkor a B2 augusztusban itt lehet. Szvsz nagyon gyorsan jön majd a GTX 485. Ha sikerül elérni a tervezett órajeleket, akkor meg lehet közelíteni a HD 5970 teljesítményét, talán verni is lehet, végtére is ez lenne a GF100 eredeti célja.
Egyébként a GTX 480 valszeg olcsóbb lesz, mint a HD 5970 szóval ha nem is lesz erősebb, az árát talán érdemes mérlegelni, na de majd ezt később elemezzük.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
AMATŐR
őstag
Nálam is van ez a "villódzás". De csak a BC2 nél tapasztaltam. A frissítés is rajta van. Nagyon zavaró!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
theniel
aktív tag
Tisztáznom kell, mert félreértés volt.
Egyszer van ez a villódzás probléma ez a bc2-nél jön elő és a patch megoldja.
A másik meg, hogy még akár két évvel ezelőtt is nekem akármelyik ati kártyával (4870,4850,4770) a játékokban a kép egyes pixelei külön életet éltek és elég zavaró hatást keltettek. Crysis-ban is.
Nekem ez feltűnt. Van aki egyáltalán nem vette észre. Valamint adott játékban battlefield 2 az élsimítást ugyan be lehetett kapcsolni és a beállításokban jelezte is hogy oké, de valójában nem működött normálisan.Én a pixelproblémára mondtam, hogy lehet, hogy csak bizonyos monitorokkal jön elő, nem a bc2 villódzására.
Talán az ati driver volt ludas a dologban, ehhez nem értek, de valami nem stimmelt. És az, hogy visszarakva az nv-t egyből normális képet kaptam pedig kizárja a konfig egyéb elemeit az okozók köréből. A windowst is újratelepítettem mindent megtettem, de semmit nem javult.
Emiatt fázok az ati-tól.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Akkor nagyon valószínű, hogy az AI optimalizációkkal van valami probléma. Amikor valami hiba van érdemes ezt az AI Off-ot eljátszani, lehet némi sebességvesztés (CF rendszer esetén akár sok is), de a hibák nagy többségét helyből megoldja.
theniel: Ja értem. Így már annyira világos, hogy tudom is mire gondolsz. Amikor az AMD beépített egy új szűrési optimalizációt, akkor pár HD 4000-es kártyatípus pöttyözéssel reagált rá. Asszem három driver volt hibás (talán a 8.6-tól, de ebben nem vagyok biztos, nekem akkor HD 3800 volt, azt nem érintette). A Catalyst AI Off megoldotta, aztán elkészült a végleges algoritmus.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Valaki megnézte már az 5970el a Metro 2033at?
Mert eddig mindent kártyát megfektetett VeryHighban.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Ottoka
őstag
válasz Gaboman #1622 üzenetére
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
10821, 326568, 16, 53, 33.136Ez onnan indul mikor a létrán mászunk fel, addig míg a repülő izé lecsap.
Dobj egy mail címet, a másik file-t elküldöm, az kiba hosszú, tele fps számokkal, amikor először támadnak a szörnyek akkor lemegy 18-ra. Érdekes, hogy kint a sok szörnynél már nem megy 25 alá, amikor a repülő démonok jönnek simán tartja a 30+-at is.
Viszont az első támadásnál is nézelődtem a szörnyek lelövése után, ott olyan 20-22 körül van, és csak a rács leszakítása után mikor kimegyek megy 30 fölé vissza.Mezőhegyes
-
zack
nagyúr
Letolták a torkunkon, mintegy bevezetésként, a Metro 2033 gépigényét...így az ősszel megjelenő Crysis 2 előtt lesz 1-2 előfutára a DX11 brutális gépigényének. Talán a Metro 2033 az "első fecske"..
5970-hez képest borzalmasak ezek az fps értékek.
Ha ebbe az irányba folytatja a PC-s ipar a fejlődést, és a maximális lehúzást, akkor tényleg leáldozóban lesz a PC-s játékok kora, ami a konzolok malmára hajtja a vizet.
Érdekes, XBox360-on nem ricegett, és kellően szép is. Fele annyiba kerül mint egy 5970.
Saját maguk alatt vágják a fát, utána meg sírnak hogy a warez. Totálisan hülyének vagyunk nézve mi júzerek.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Ottoka
őstag
Mindennel egyet értek a pc-s játékokról és a lehúzásról.
Viszont én a gépet nem csak játékra használom, mondjuk igazából itthon már csak arra, de pár éve még itthon is melózgattam, mostmár nem hozok haza melót.
Azért ez a konfig még nyomható feljebb egy gulftown-al meg esetleg két db 5970-el, inkább két db gtx 480-al. És akkor hátradőlhetsz a metroval kapcsolatban és nyugodtan várhatod a crysis 2-öt is. Vagy visszább veszel a grafikából.
Mezőhegyes
-
zack
nagyúr
Na jó...persze. 2db 5970 negyed millió forint, 2db GTX 480 300k környéke lesz. Szted ez kinek éri meg? Lesz aki megveszi, de nem ez lesz a többség, max. 1-2 júzer itthoni viszonylatban.
Nekem elég a high is, csak bosszantó ez az indokolatlan nagy gépigény. 4870 X2 topikban leírtam hol láttam nagyobb fps esést.
Az hogy mennyire várhatnám nyugodtan a Crysis 2-öt egy mostani csúcs konfiggal...erre azért mérget nem vennék.
Enggem azért dühítene ha a helyedben lennék hogy egy 130-140k kártya nem bírja a very high-ot. Mert mi másért vetted volna, ha nem azért, hogy mindent fullon tudj játszani.
De jelenleg úgy néz ki, hogy te is kb. hasonló beállításokkal tudsz játszani, mint én az 53k-ért vett 4870 X2-vel. Ez így nagyon nincs rendben.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ebből a Metro 2033-ból nem kell komoly következtetést levonni. Ez egy NVIDIA fejlesztés PC-re. Az egésznek az a lényege, hogy kettesével vagy hármasával eladja a Fermit, hiszen ez a kártya nyitócíme. Ezért emelték ilyen magasra a gépigényt.
Amúgy délután jön egy 10.3a preview driver az AMD kártyákhoz. Az egy csomó újítást támogat. A sebesség is masszívan javul. Konkrétan ez lesz a Fermi ellenfele, illetve lesz egy 2 GB-os HD 5870, ami a jövőhéten jelenik meg. Az előzetes tesztekben nagyon feltolták a HD 5870-en a felbontást, hogy kifuttassák a memóriából, így a GeForce alá essen a sebessége, a 2 GB-os változattal ezt már nehéz eljátszani.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Másból egyelőre nem tudok következtetést levonni.
Az Aliens vs. Predator grafikai szintje pc-n pl. nem is tetszik, ezeken kívül meg nem nagyon van még más húzónév.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Jó. Ezt elfogadom példának...de ez még így mindig karcsú, mert jobb mint az AvP3, de ez is elmarad grafikában a Metro-tól.
Igényes grafikája lett a Metro-nak csak ez mehetett volna kissebb gépigénnyel úgy, hogy a fícsörök kikapcsolhatóak lettek volna.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
theniel
aktív tag
Szvsz itt sajnos tényleg valami olyasmi állhat a háttérben, hogy bizony nem ati-ra illetve nem a ilyen felépítésű kártyákra vannak írva a legújabb dx11-es játékok.
A BC2-nél az 5970 esek tapasztalatait olvasva úgy látszik, hogy nem sokkal jobban teljesít, mint az 5870-es. Talán az lehet, hogy más rendszerű kártyákra lettek írva vagy a dx11 követeli meg a más rendszerű kártyákat. Ennek a feltevésnek részemről tudományos alapja nincs, a programozáshoz nem értek. De az a tény, hogy nagyjából egy szinten viszik a drága és olcsó karik a játékot azt veti fel, hogy itt már a jelenlegi felépítésű (5xxx széria, 295 GTX) kártyákkal sajna nem lehet gyorsulni. Meg kell várni a fermit és ha azon sem lehet normális felbontáson fullon 80-100 fps-el játszani a BC2-őt és a többi dx11-es gamet, akkor temető a pc-s játáknak és egy év múlva visszatérhetünk a témához. -
zack
nagyúr
Van egy rész a 3. chapter után, hogy utazol lent egy kézi hajtású sin kocsiban, és ha magad elé nézel drasztikus fps csökkenés lesz. Nálam ilyen 40fps-ről 18fps-re 4870 X2-vel. Többiek azt mondják ez a szálló poros levegő lehet valami PhysX-es cucc és azért lassul be. Ha valak eljut eddig, megnézhetné.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Ottoka
őstag
Nálad húzva van a kari? Be van kapcsolva directx 11-es cuccok is? CCC-ben hogy áll a mipmap és az aa mód?
A létrás rész meg a folyosó az nálam is bőven 30-35, de amikor kiérek arra a romos szoba szerűségre és jön a 3 valami na ott visszaesik. De mástól is ezt halottam. Aztán ha kimegyek se megy 60-70 környékére, max 50, de inkább 40-45.
Egyébként mérhetnél egyet hogy lássuk az átlagot, létrától a repülő démonig.
Mezőhegyes
-
sakto
őstag
Érdekes jelenség
Ujra inditottam a gépem CCC megvan elökerült,igen minden max viszont most nekem is hulla FPS-t produkál..ráadásul lerakja aszalra folyamatosan
Nem volt benne az nv karesz de pár napja görcsölök rajta hogy mellérakom.Ottoka ezt olvasd
[link][ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ennél azért bonyolultabb. [link] - itt vannak a szükséges leírások ... még videó is.
Röviden kártya berak. Az NV driver telepít majd el kell indítani a GenL féle hack-ot. Ott van cake menüpont. Ez feloldja a PhysX állítást az NV driverben. Utána ez akkor fog működni, ha a windows megjelenítőknél kiterjeszted az asztalt a geforce kártyára. Kb. ennyi. Ami fontos, hogy a GeForce kiterjesztéssel nem lehet belépni a CCC-be, illetve a tuningprogramok nem állnak a helyzet magaslatán a GeForce és a Radeon egyidejű érzékelésekor.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Ottoka
őstag
Azért erős hogy "elvérzik", kicsit visszább kell venni a maxból.
Max grafhoz mindig max gép kellett. És a metro igencsak gépigényes, 12gb rammal, 2db 5970-el vagy majd 2db gtx 480-al szépen menne.
A crysis is ilyen volt, az akkori csúcskártyával nem ment maxon, de kettővel igen.Látom kínlódtál a physx-el, most úgy gondolom én nem görcsölök vele, pedig már néztem is nvidia karit. Annyi játék van most, metro ráér 1-2 hónapot.
[ Szerkesztve ]
Mezőhegyes
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest