Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
válasz jimy_l #40474 üzenetére
Szerintem ez 11 dolcsiért nem eredeti. A starrett-nek van magyar képviselője itthon is . Igaz a komplett szett többszörös ár, de nagyon profi. Nekem van egy 300mm- csak derékszög, Dictum gmbh-tól rokon hozta haza és a német post ingyen volt a sok cucc miatt. 30ezer körül volt.
-
aszamóca
aktív tag
Ez pontosabb, és precízebb.
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
talla
csendes újonc
Beleszólok ebbe a témába, egyetértek azzal hogy a fémipari derékszögek mérőeszközök a legpontosabbak, de néha teljesen feleselges tízezrkért stanley és egyéb derékszögeket venni amik pontatlanok és utána nem beállíthatóak semmilyen irányba sem (csak kalapáccsal). Ha már asztalosok hobbiasztalosok vagytok fillérekből csinálhattok magatoknak ,derékszöget, sáskalábat, körzőt, párhuzamvonalzót- ezeket csináltam tanuló koromban. A fából készült derékszög pont annyira lesz pontos mint amilyen pontosra készíted magyarán az ilyen Stanleyk közelébe sem jönnek, h elállítódna amit ki tudsz mérni tükrözéssel akkor finoman utánagyalulsz, és volt 100 Forintból,anyaghulladékból egy pontos derékszöged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest