Új hozzászólás Aktív témák

  • Zol77

    aktív tag

    válasz B.Ricsike #1025 üzenetére

    Kicsit kusza volt a kérdés,hogy mit mivel szeretnél elérni,és milyen módon,de mindenre van megoldás.
    Ha csak annyit szeretnél,hogy a routerre dugott hdd-t elérd médialejátszás céljából tv-vel,laptoppal,telefonnal,vagy bármivel,arra elég a gyári fw is. Itt egy videó róla,ami elég szájbarágósan mutat mindent : LINK
    Ha tovább szeretnéd a dolgot kombinálni,hogy a pc-n lévő filmeket is lássa a tv,akkor a pc-re telepíted pl a samsung allshare progit VIDEO,majd megmutatod neki azt a mappát ahol a filmjeid vannak,és már megy is,látni fogja a tv. Ennek hátránya,hogy feleslegesen megy a pc, a routerre kötött hdd-ről simán tud menni egyszerre 4 hd film is.

    Természetesen felrakhatod az Intruder2k5 által linkelt serviio-t is,vagy akár a win7 mediaplayere is meg tudja csinálni a media megosztást,csak az előbbi appoknál ez egyszerűbb,átláthatóbb.

    A fentiek média elérésre vonatkoztak,tehát ne lepődj meg,hogy pl a tv nem látja a többi fájlt,mappát a hdd-n,ami nem tartalmaz zenét,képet,filmet. Ha laptoppal vagy telefonnal simán betallózod,mint hálózati megosztást,ott természetesen látni fogsz minden fájlt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák