Új hozzászólás Aktív témák

  • Exelsior24

    aktív tag

    válasz Fantomas80 #16977 üzenetére

    Szerintem Gbit = gigabitet szerettél volna írni inkább nem pedig Mbit-et?
    Mert 1Gbps és 2Gbps-es csomagjuk van biztosan, de 2 és 1 Mbps-es olyan lassú talán a mai világban már csak nagyon ritkán fordul elő.
    A 2Gb/sec-es csomaghoz ugye olyan Telekom-os szolgáltatói eszköz kell ami tudja azt, illetve a te eszközeidnek is tudniuk kell azt kezelni, mármint az 1 Gb/sec-nél nagyobb sebességet.

    Mint ahogy te is írod, az eszközeiden nagy valószínűséggel Gigabites csatlakozó van, tehát magán 1-1 eszközön nem lenne gyorsulás előrelépés maximum annyi, hogy az összes eszköz között eloszló sávszélesség nagyobb lenne, tehát minden eszköznek "nagyobb szelet jutna a tortából" , de ezt te tudod, hogy egyáltalán a mostani 1 Gbps-es csomagodat kihasználod-e teljesen vagy, hogy mennyire használod ki.
    Nekem is Telekom-os 1Gbps-es netem van és bőven elég, ritkán használom ki a teljes sávszélességet hosszabb időre, minket is hívtak már, hogy nem-e szeretnénk nagyobbra váltani, de bőven elég számomra például, így maradtam a mostaninál.

    Nekem ASUS TUF-AX5400 routerem van, ami szinte majdnem teljesen ugyanaz mint a te RT-AX82U routereid, de ugye ezeken is 1Gbps-es portok vannak, maximum a link vagy WAN aggregáció jöhetne szóba ha tudják ezek a routerek, vagy pedig akkor ezeket is cserélni kellene olyanra amin 2,5Gbps-es vagy nagyobb sebességű portok vannak.

    [ Szerkesztve ]

    Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882

Új hozzászólás Aktív témák