Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bib
őstag
válasz dani3l #14085 üzenetére
Ha minden működik megfelelően akkor ne frissíts Biost.Nekem mondjuk a legfrisebb van fent, de nincs baja.
Én az alaplapi hangkeltőt nem használom,de talán a 2.40-es a legfrisebb driver hozzá.
Ha a tesztben szól a hátsón a füles akkor az adott zene lejátszó szoftveres beállítás lehet gond.Esetleg a lejátszó kimeneti eszköz directsound vagy wave kipróbálása . -
zso73
veterán
válasz dani3l #14085 üzenetére
Szabály, ha nincs gondod, akkor nem szabad bioszt frissíteni.
Pl: Nekem attól lett igazán jó a lap, hogy megtaláltam a legjobb bioszt a cuccaimnak. Ha visszaolvasol látod.(A tuninggal sincs baj. FSB 400,ram 1600 simán megy fesz emelés nélkül. )
Sokak egybe hangzó véleménye alapján a 0804, és a 1203 (legújabb) biosz a legjobb. Amúgy meg vissza lehet tenni a régit is, ha nem tetszik.A realtek drájvereket próbálgatni kell, mert nem mindegyik műxik rendesen. Próbálj másik verziót!
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
raubisoda
senior tag
válasz dani3l #15848 üzenetére
Az időzítés a lényeg nekem is ddr3-al megy ráadásul nem is egyformál.Van bent egy Geil 1600-as 2gb-os és egy Kingmax 1600-as 1gb-os.Nekem stabilan 1350-en 9 9 9 28-as belövéssel megy.Menny a ramjaid honlapjára és nézd meg a dual időzítést mert nagyon nem egyforma minta single chaneles.Üdv
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
raubisoda
senior tag
válasz dani3l #15850 üzenetére
Ja és plussz(P5KC betegség)ha ddr2-vel tolod a fekete slotok a faszák mert a sárgába köhögtek nekem a dula ramok.Hogy miért ne kérdezd sok fórumot lestem és mindenki panaszkodott a sárga slotokra,hogy szarok és alig használhatók.Üdv.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
jNk
senior tag
válasz dani3l #15852 üzenetére
Valószínűleg nem jó a P5KC-hez a bios, bőven több a különbség a C és a másik két lap között annál hogy crossflash után is használható maradjon. Ott ahol nincsen második és/vagy recovery bios ott le is nullázhatod a boardot ha sikerül feltölteni egy határozottan másik laphoz tartozót.
A Jmicron Sata portot csak egyszer használtam, amikor az ahci mód kellett az ssd firmware frissítéshez, se előtte se utána semmit nem kötöttem rá.
A PCI-E 1x-ben nem megy semmi, az egyik PCI-ban van egy tv tuner és néha a Jmicron pata portokon vannak hdd-k, de emlékeim szerint nem volt gond velük amikor az ssd benn volt a gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Újszerű - GIGABYTE H410M H LGA1200 alaplap + Windows 11 Home digitális licensz
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest