Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nah, olyanom még nem volt. Egy infoval több
Ami szerintem veretős, hogy eddig fuzik kolléga elég sok gépet rakott össze ilyennel,és mindnek 0,01 volt a dropja. Az szerintem korrekt.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
ImI87
őstag
Keldor, Gorneck
köszi
akkor én valszeg balfasz vagyok
én azt hittem, hogy a procinak mindegy, mennyi az fsb, mivel a szorzó vissza van véve
akkor ezek szerint hiába 6 a szrozó, ugyanbúgy számít a procinak is az fsb?Keldor kicsit dúrva feszeket írtál szinte max lehetőségek
egy teszt erejéig gondolom nem lesz belőle gázImI
[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
-
diegho
nagyúr
igen a kingstonból és a kingmaxból is volt benne 1 db.jah gondoltam arra is, hogy hátha ramot szarul ismeri fel. mikor elindul belőttem 667 5-5-5-18 2T-re, adtam a procinak 1.15 feszt (1.05 alapfeszes) de ujraindítás után megint se kép se hang. ha megint szórakozok vele akkor 5 perc után megint elindul.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
nem enyém a lap. egy hangstudiós haver munkagépe. először vett egy p5k + e8200 kombót még február elején vagy január végén, az a kombó se kép se hang. mint kiderült a lapon gyárilag le volt törve egy tüske a proci foglalatból majd még aznap egy másik p5k is jött (ez van most) ezzel elindult gyönyörűen a gép, belépett haver biosba, belőtt neki +10% tuningot az auto tuning izével, utána se kép se hang ventik pörögtek csak. másnap hozta hozzám hogy mi van. mondom figyu ez tuti bios gond. fogtam egy e2140-et beledobtam, befrissítettem a január végi bios-t és már ment is rendesen az e8200-vel. viszont 3-4 nap működés után elkezdte azt csinálni amit most. megkapta nemrég a 1005-ös biost, de a dolog változatlan. viszont észrevettem egy másik érdekes dolgot. áttettem bele az én 8600gt oc-met venti nélkül és hagytam erre az 5 percre és hideg maradt a kártya, mintha nem is kapott volna áramot, elképzelhető hogy a peg csatoló szar? másik peg megy rajta úgy hogy odateszem a kártyát? ezt még nem próbáltam.
-
beteg
őstag
A P5W64 egyáltalán nincs fent a supportlistán, az új bios leírásánál csak a C1 szerepel, viszont nekem C0 van és megy!
ezért mondom, hogy asus kapja be, mert az egész arról szól, hogy vegyél új lapot! nem baj, ha fél éve megvetted a 60k-s csúcs lapját, dobd ki és vegyél másikat.. csak a marketing a lényeg, a hiteles és pontos tájékoztatás nem.Csak futni kell!
-
HIJ
őstag
Kiakartam én is próbálni a 0404et, de ez a rohadt afudos valamiért nem működik nekem. Beírom neki, hogy afudos /rom filenév és azt írja, hogy az afudost ugy kell használni, hogy afudos /rom file neve. Nemértem. Van itt gyakorlott afudosos?
Az EZ flash mint tudjuk nem egned régebbi bios feltenni, mint ami épp fent van.
HIJ
-
szacsee
nagyúr
Én meg átállok Gigára...
A legjobb sztem benne, hogy pl normal fesz esetén a procinak a VID-et adja és ugyanúgy visszaveszi a feszt az energiatakarékos fícsörök bekapcsolásakor.
Ergo..pl:
VID : 1,2875 (nálam), ami 3300 mhz prájm stabil...
Belövöm az fsb-t és tolom neki, amikor visszaveszi a szorzót 6-ra, akkor pedig kb 2400-on ketyeg 1,1V-al...nálam 2600-on stabil a Quad 1,064V-al load alatt.. -
Olekgsxr
tag
Hali!
Most készülök összerakni egy új konfigot.
az új gép:
-ASUS P5K Premium/Wifi
-C2D 8200
- 2gb Ballistix 1066
a többi a régi gépből lesz átpakolva.
Kérdésem: Ha jól veszem ki a szavaidat(9001hsz), akkor lehetséges, hogy a gép ezzel a procival nem fog elindulni ameddig nem teszek fel új biost( 0504)?Bocs, a láma kérdésért.
Üdv: Olek -
tzsolesz
nagyúr
A proci topicjában kivétel nélkül mindenkinek viszi a minimum 360 Mhz-es FSB-t alapfeszen sőtt még a 400 sem ritka.
Ezt mire véljem, talán nekem a boltban nem jó processzort adtak? A számok, meg a betűk helyesek rajta.
Nem tudok másra gondolni csak a lapra.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Poco X6 Pro - ötös alá
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje