Új hozzászólás Aktív témák

  • ansmi

    csendes tag

    Újab adalék:
    ujjbeggyel letakarva a furatot, pár másodperc múlva rezonáló zaj hallatszik. Azt nem tudom, hogy a nyák felől vagy a HDD felől jön-e?
    Valszeg ez annak jele, hogy a processzor kezd vészesen túlmelegedni. Ez megerősít abban, lehet,hogy a külföldi arc jó helyen tapogatózott a probléma megoldását illetően. Tehát ez az ótvaros Sunon névre hallgató, 12V 0,4W-os 28 mm átmérőjű ventillátor nagyon alulméretezett?

    Ami viszon még mindíg nem hagy nyugodni, miért nem jelentkezik az I/O error USB-n vagy e-SATA-n. Amint Mr_Rob kolléga mondta, lehet, hogy a jelfeldolgozó processzor tartalmazza a belső SATA vezérlőt és amiatt melegszik túl?
    Ha így van, utána kéne nézni, milyen más belső HDD-s médialejátszó használja ugyanezt a processzort és vajon annak hogyan oldották meg a hűtését.

    Mivel a HDD fedelét teljesen felesleges felrakni, szóbajöhet egy laptophűtő is vagy lehetne csinálni valami hasonlót házilag is.
    Nem elvetendő a HD2 tetejének kivágása vagy perforálása sem és egy szuper halk, lapos ventillátort ráapplikálni. Mint említettem ez a termék "esztétikáján" nem rontana.

Új hozzászólás Aktív témák