Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz bajnokpityu #9921 üzenetére
ledes! de hivatalosan is; link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz bajnokpityu #9926 üzenetére
sok széria esetében nem jelzik külön matricán, hiába led kijelzős!
-
legenda
válasz bajnokpityu #9928 üzenetére
az asus szinte minden új széria esetében led kijelzővel gyárt/szerel már!
-
legenda
válasz bajnokpityu #9930 üzenetére
sok gyártó még most sem minden notiját szereli led kijelzővel!
a k70 széria azért annyira még nem kifutó, legalább is hazánkban még nem, mivel még sok új szériát kapni sem lehet, amit kint már vígan használnak...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zoo8800
veterán
válasz bajnokpityu #10862 üzenetére
Szvsz bios frissítés nem oldja meg.
Mehet gariba.rip and tear, until it is done
-
legenda
válasz bajnokpityu #10869 üzenetére
beállítási probléma...
-
válasz bajnokpityu #12010 üzenetére
lennie kell.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
DonDragonka
őstag
válasz bajnokpityu #32594 üzenetére
A SATA kábel biztosan jól lett visszarakva az alaplapi csatlakozó részen? Nekem azért történt elsőre valami hasonló (FX506IU) mert egy nagyon icike picike lap kábelt kellett egy kb 5-7mm-es csatlakozóba pontosan beilleszteni, jelölésig benyomni, és elsőre ez valahogy nem jött össze.
Aztán a másik ilyen érdekesség, hogy amíg a BIOS nem ismeri fel addig nincs a meghajtó, szóval BIOS-ba is legalább egyszer be kell lépni, persze csak ha tutker jó a kábelezés...
10:19-nél... (tudom ez nem pont olyan mint a tiéd, de kb hasonló ha jól sejtem)
[link]A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
bajnokpityu
félisten
-
nagyúr
válasz bajnokpityu #34718 üzenetére
Nekem jó a hangszóró és a wifi is tudja a 1000/1000-et.
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #34697 üzenetére
nah, 3 hét alatt: nemtom melyik frissitéstől, de a wifim megtáltosodott.
Stabil, gyors, tökéletes. a hangszóróból a jobb oldali nem szereti a mélyhangokat, akkor rezonál.
ennyi, ezen kivül gyors, stabil, faszás. jó vétel volt. pavilion után mondom ezt.eladó topping dac
-
Digitalis
senior tag
válasz bajnokpityu #34875 üzenetére
Én a helyedben lekapnám a hátulját, megnézném mitől rezonál. "prüttyögők" egy gumiperselyes, burkolattól akusztikusan leválasztott felfüggesztésen "lógnak", esetleg ott nyomhatja [kép] érhet bele valami, vagy csak a burkolat nem teljesen patent, csavarjait leellenőrizni.
xAttilax
Nem gamer laptopom van, (Vivo Pro 14X M7400) de a performance- mód még a dedikált gpu teljesítményére is nagy hatással van. Max 40W standart-on, performance profilon bő 50W lesz, Max-Q Dynamic Boost 2.0 sokkal intenzívebben működik ebben a fokozatban. Monitorozás alatt egy pillanatra még 69.5W is láttam. (Vivo_pro ryzen9+rtx3050 14")
[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
dobobazsy
őstag
válasz bajnokpityu #34882 üzenetére
és akkor megy a HDR is vele? milyen átalakítód van?
-
veterán
válasz bajnokpityu #35788 üzenetére
Csak a fejlődés miatt írtam, érts jól!
Szívesen összeereszteném azt a 7 éves gépet egy ilyen "nem is igazi gamer"-rel, 15 wattos procival, vélhetően max 50 Watt körüli GPU-val[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz bajnokpityu #35889 üzenetére
Igen, hát zöld oldalon is voltak dolgok BSOD és társai. De a nagy "háború" idején, úgy rémlik nekünk kevesebb gondunk volt (az én emlékeim szerint).
GoodSpeed
Durván 30 év alatt nem sok kilengésem volt a túl oldalra, de pl az egyik rögtön beugrott, hogy nem volt rossz kártya a Toxikus 6870 [link] - Aztán a GTX 560 Ti OC DirectCu óta nekem halvány lila köd, hogy mit csinálnak, és hol tartanak gpu fronton. De mivel gondolkozom egy AMD opción lehet ránézek, mi hogy merre meddig.
Várom majd a tipped, hogy mit tegyünk fel teszt jellegűenAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
veterán
válasz bajnokpityu #36013 üzenetére
Jó, hát nyilvánvaló, hogy az akár 45 wattos H-s proci jobban teljesít, mint a max 15 wattos U.
Az i7-11370H pontosan a most említett Ryzen7-5800H és a Ryzen5-5600H alternatívája lehet, abszolút 1 kategória, kinek melyik a szimpatikusabb, azt veszi.
A Ryzen kevesebbet fogyaszt. Ha vonatozol-repülsz-távolságibuszozol, akkor számít.
Ha nem, akkor tökmindegy.
Korábban gyakran azt éreztem, hogy Intellel könnyebb az élet. (driverek)
Most meg minden gépünk AMD H...Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz bajnokpityu #36016 üzenetére
2 db 2021-es Lenovo Legion 5 a családunkban.
A fekete i5-10300H + GTX1650Ti, FHD kijelző, 300nit, 60/144Hz
a fehér Ryzen5-5600H + RTX3050Ti, 300nit, fix 165Hz, tehát még ezzel sem lehet spórolni, hogy levedd 60-ra,
mindkettőben pontosan ugyanolyan 80Wh akku,
és amellett hogy a fehér erősebb, pontosan dupla akkus üzemidőt produkál. A fekete Intelnél már a 3,5-4 óra netezés is örömteli, a fehér simán hozza a 8 órát.
Nem városi legenda, hanem saját tapasztalat.
Itt van a Zenbook is, sokunknak van ugyanilyen. 5600H, 45 wattos proci.
tedd fel a kérdést az Intel tulajoknak, melyiküknek hozza stabilan a 8-10 órát a gép? A fele ilyen erős i5-1135G7-tel sem...
Az Intel 2020-2021-ben jócskán lemaradt, a Ryzen 5000-6000 széria erősebb is és takarékosabb is. Egyszóval jobb.
2022-ben végre kihozták a 12.gen Inteleket amik már tudnak nagyon erősek is lenni, és nem fingatva takarékosabbak a 10-11 gen márkatársaiktól. Téyleg jók. Nem is adják olcsón - bár 2023-ban már semmi sem az.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell Latutide E6230 i5 4310U, 16GB RAM, 240gb ssd -vel eladó!
- Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 15.6", 4 GB RAM, 128 GB SSD eladó! Új, bontatlan, 2 év garancia!
- Dell WD19DC dokkoló + 240W gyári dell táp
- Dell Latutide E6230 i7 3540M, 16GB RAM, 120gb ssd -vel eladó!
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs