Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz foregister #261 üzenetére
Nekem régen egy asus a7n8x-x lap csinálta ugyanezt, ezen kívül hibátlanul működött.
szerk: #271 Balinov : jah jó
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
luci
aktív tag
válasz foregister #274 üzenetére
Asus Chilly Vent Lux !
Szép is ,halk is ,jól is hűt ,ráadásul olcsó is
-jah ,ugyan ez a házam van nekem is ,szép jószág
Balinov -az a belinkelt teszt hanyas eweresten készült ..adj már egy linked légyszi !
[ Szerkesztve ]
...
-
luci
aktív tag
-
Balinov
titán
válasz foregister #291 üzenetére
én a bios-nak hinnék.
amúgy komolyra fordítva a szót,amdcompare.com-on opn alapján megnézném AMD szerint mennyi a vcore.ők aztán csak jól tudják.
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz foregister #293 üzenetére
akkor passz,nekem nem sípol semmi.tegnap direkt este meghallgattam levett oldallappal. igaz,csak egy sempron,de 9x272-n.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz foregister #295 üzenetére
nem,ez nem normális.valóban. Próbálj ki esetleg más diagnosztikai programokat. legutolsó build cpuz-t,everestet. Esetleg Sisoft Sandrát.CrystalCPUID-et,HWinfót,ilyeneket.
-
foregister
tag
válasz foregister #325 üzenetére
Kiegészítem az előző postomat hogy a keresőkben jobban rátaláljanak, hátha más is fog szenvedni ezzel.
PROBLÉMÁK VOLTAK:
- sípolás, ciripelés a processzor felöl. AMD X2 6000+ (125W)
- A szorzók nem működtek, nem lehetett jumperelni, vagys a windows nem érzékelte azaz hiába állítottam a BIOS-ban a tuningolást nem reagált rá.MEGOLDÁS:
WINDOWS VISTA: Vistának már önálló energieálltó "része" van. A dolog buktatója az volt, hogy az energiaellátást nem szabad maximumra állítani, mivel ilyenkor a szorzók is és a teljesítmény is maximumon fog futkorászni (hiába állítottuk le a BIOSBA akár 5x-ös szorzóra) ami eredményezi (legalábbis nálam) ezt a sípolást. A poén az h most is ha everestel stresszelem nem jön elő a hang és most relative sehogy sem tudom előhözni.
WINDOWS XP: az AMD honlapján a download részben van fönt egy cpu driver elvileg ezt leöltve lehet állítani mindent, de XP alatt nem jellemző, hogy előjön a hang.Remélem másnak is sikerült segítenem és megspórolt, sok időt és gondot Én majdnem ma megvettem egy új lapot vagy procit csak azért, hogy rájöjjek mi a hiba (kölcsönkérni nem volt kitől), de szerencsére végső elkeseredésemben már a legegyszerűbb dolgokat próbáltam meg.
Az igen az nem nem
-
fetfet
csendes tag
válasz foregister #295 üzenetére
Egyébbként bizonyos esetekben az operációs rendszernek hinnék (rossz szokása néha felülbírálni a biost(hogy hogy csinálja hhmmm jó kérdés),mert nem lenne szabad neki, hacsaknem átveszi a mikróprogram szinten a parancsolgatást , de azért újabb alaplapokkal nem kellene neki, de ki tudja mit engedtek az alaplap tervezői neki) szedd le az everest 4-es verzióját és azzal tesztel, ha az is azt hozza ki hogy nem változik az órajel, akkor tényleg úgy van.
Erre példa szintén én vagyok, hiába toltottam le a biosban a dvdromot, xp alatt mégis működött.fet
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest