Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Az igazság az, hogy nem igazán tudom, mi lenne a megfelelő topik egy kifejezetten az assetto corsahoz épített konfig kibeszélésén, ha nem az assetto fóruma
A gépen semmi más nem fog futni, csak assetto és project cars.De mindegy, megerősítettek abban, hogy kék legyen, a vga úgyis piros lesz, s nem lehet minden amd-s.
Köszönöm mindenkinek!Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Joshi
titán
A jövő gépét akarod összerakni és egyetlen egy játék lenne a mérvadó? Egyébként is az Assetto nagyon rossz referencia mivel még csak alfa/béta állapotú és jó indulattal sincs optimalizálva. Ha megfogadsz egy jó tanácsot akkor a lehető legváltozatosabb játékteszteket nézzél, na az mérvadó egy konfig teljesítményét tekintve. De nem okoskodni akarok csak tanácsot adni, ezt megfogadhatod és figyelmen kívül is hagyhatod csak rajtad áll.
-
veterán
Elég komoly gépeket rakok össze ( szakmai ártalom ), teljesen tisztában vagyok vele, hogy mi milyen gyors. Sőt...
De engem csak az Assetto érdekel. Bizony. Ezért kérdeztem, kinek mi van, és mit ajánlana.
De lehetséges, hogy túlmisztifikálom, mert fullHD-hez valszeg bőven sok lesz így is.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Jack@l
veterán
Proci nem lesz kevés, nálam asszem csak az első ai-s verziónál írta ki, hogy a proci 95% felett van terhelve, de azt is kijavítoták pár nap alatt. Azóta ilyet nem láttam. Ha R9-290-es lesz mellette, tuti meg lesz a 100 fps. (nálam is 7970-el kb 80-90 van mikor multizunk)
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Joshi
titán
Egy szóval sem említetted hogy a legolcsóbb de a legjobb konfig kiépítését szeretnéd összerakni. Ha így van akkor is az a véleményem hogy egyetlen játékra nem építünk konfigot főleg nem az Assettóra. Ez esetben pedig még véletlenül sem állja meg a helyét a mostani hsz-ed.
-
neilszab
őstag
válasz neilszab #1385 üzenetére
Érkezett kérés, hogy mi legyen ma este a program, így az fogjuk nyomni:
BMW M3 E92 S1!A buli 20:00-tól indul és az új prekval rendeszünknek köszönhetően a futamok minden órában pontosan egészkor és félkor indulnak, valamint booking-ra sincs többé szükség!
További infók itt, gyertek!
GTR-Masters.hu - AC nyílt szerver[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
neilszab
őstag
Mivel ezek csak esti funok, így kétlem hogy bárkinek lenne kész set-je ezekhez. Ha lesz vmi komolyabb futam, akkor ahhoz már jó eséllyel kerülnek majd fel setupok ebbe topikba .
Most hétvégén egyébként BMW M3 GT2 - Nürburgring GP kombó lesz vmi masszívabb futamtávval, még nincs kihirdetve, de el lehet kezdeni gyúrni rá!
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
Utcai autótól ne várj mást.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
törölt tag
Ilyenkor mindig ki kell vinni az utcai/polgári autódat kicsit versenypályára..és az addig egész stabil, jól kanyarodó, és ügyesbe tűrhetően gyorsuló kocsidról megfogalmazódik az a vélemény hogy egy rakás sz@r.
...és ha egész sok pénzt ráköltesz, akkor lesz 'elmegy' kategória a pályán. -
Tecsa
aktív tag
válasz #70869248 #1416 üzenetére
Az utcai/polgári autóm egy Fiat Panda. Pontosan tudom, hogy pályán elég idegen lenne, de azért a BMW M szériás autói talán kicsit versenyautók is. (motor erőt tekintve biztosan) Nyilván nem azt várom tőle mint egy GT autótól, de a játékban kétség kívül instabilnak tűnik. Viszont legalább nagyon élvezetes!
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
Jack@l
veterán
Mondjuk a játék fizikáján még lenne mit csiszolgatni, pont az ilyen utcai kocsik mozgásán. Sima F458-at is szörnyű vezetni alap setuppal.(de még setupolva is éppen elviselhető kategóriába esik)
[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
válasz akela91 #1419 üzenetére
Én is elhiszem abszolút...
Főleg azért mert ha csak úgy óvárosban megy velük az ember akkor abszolút kezesbaranyok... A gond ott kezdődik velük amikor már versenyautókat tekintve rájuk próbálok gyorsabban menni velük, később fékezni stb...
Pedig a Ferrari is csak egy utcai autó... -
törölt tag
Persze valamivel jobb mint mint egy sima utcai autó, de attól még alkalmasnak kell lennie az utcai közlekedésre, hiszen a vásárlók 90% ott használja az M-s autókat is.
...és innen kezdve óriási a választóvonal.
Az utcai autónak megbízhatónak kell lennie, elviselhetően kell fogyasztania, nem lehet benne olajat, vagy kopó alkatrészeket alkalomszerűen cserélni x üzemóra után, a rugózásnak meg kell birkóznia fekvőrendőrrel, úthibával...az autónak az M-s csomagban is halknak kell lennie, és sok kényelmi funkció is elérhető kell maradjon..stb-stb.Az utcai autó nem versenyautó, egy jó utcai autóból..pl. egy m-s Bímerből lehet csinálni versenyautót, és akkor sokkal kezesebb lesz a pályán, kis merevítés, kis csere itt-ott, kis súlycsökkentés, állítható futómű...ilyenek.
Utcai ruhában, az utcára sportos, a versenypályára jó bohóckodni, de ha köridőre mész akkor bizony tolerálni kell az autó utcai sutaságát.
A játékban a játékos ráadásul anyagi és a sérülési kockázat nélkül viszi el a saját határáig az autót....és aztán megítéli.Biztonságosan kell menni vele, és utána azt megtartva gyorsan, és akkor megmarad a jó érzés.
Mindez nem igaz persze a versenyautókra, annak jónak kell lennie pályán is.
-
veterán
5 évvel ezelőtt volt egy úgymond épített uno turbom. Dragra. 160-170 lóerő 700kg elsőkeréken.
100-al kanyarodtam, és egy kövér gázra simán elment egyenesen...
120-130-ig csak kapart, nem tapadt le.Haverom 325-ös bimmerje is ficánkol kanyarban... És az még 200 ló sincs... na már most elképzelni sem tudom, 500-600 lóval milyen lehet, de nem is akarom. Ezek már fegyverek...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
-
veterán
-
neilszab
őstag
válasz neilszab #1409 üzenetére
Ma este közkívánatra: Ferrari 599XX - Monza!
A buli 20:00-tól indul és az új prekval rendeszünknek köszönhetően a futamok minden órában pontosan egészkor és félkor indulnak, valamint booking-ra sincs többé szükség!
További infók itt, gyertek!
GTR-Masters.hu - AC nyílt szerverSzimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Jack@l
veterán
Ha a wr-től 3-4 mp-re vagy, az már rohadt jó eredmény. (ők ufók) Told fel az rsr live timing-ot assettora, sok ezer ember van már benne, látni fogod a magyarok eredményeit is.
[ Szerkesztve ]
-
Tecsa
aktív tag
-
neilszab
őstag
Most hétvégén is lesznek szervezett futamok nagyobb versenytávon!
Itt lehet szavazni, hogy a BMW M3 GT2, vagy a Lotus Exos legyen-e a főszereplő!Ma este pedig a BMW M3 GT2-vel tartunk Fun futamokat, a szokás módon este 20:00-tól indul a buli, bővebb infók itt!
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Program frissítés után újra fel kell rakni az appokat? Bent voltam versenyen most az előbb és nem találtam a chat appot, 3x néztem át a listát.
Ezúton is sorry mindenkitől akinek problémát okoztam
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz m0h0senator #1436 üzenetére
A "régi" appok kompatibilisek az új verziókkal vagy azokból is meg kell várni a friss verziót?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Joshi
titán
Látom többen használtok kiegészítő appokat, leírnátok mit érdemes használni?
-
N€T0X|N
őstag
Nekem tyre temp és fuel usage van. Utóbbi mondjuk kevésbé hasznos, amióta megmondja a játék is, hogy mennyire elég a benya, amit töltesz. A tyre temp meg kopást egyelőre nem tud, de mutatja, hogy mennyire dzsuvázod össze a gumit, ha lemész a pályáról.
Sent from my keyBoard
-
Jack@l
veterán
válasz N€T0X|N #1442 üzenetére
Rivali appon ezeket is látod, elég kompakt formában.
-
Jack@l
veterán
válasz N€T0X|N #1445 üzenetére
Ja, lehet állítgatni a kinézetét, itt van pár screenshot: [link]
-
raczger
őstag
válasz barcalaci84 #1443 üzenetére
Igen, a weboldalt, azt Andrea Lojelo-val csináltuk.
[ Szerkesztve ]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Met
nagyúr
Chat appot honna lehet letölteni? Már nem emlékszem honnan szedtem le
A középső visszapillantót hogy lehet bekapcsolni?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest