Új hozzászólás Aktív témák

  • Liner

    aktív tag

    válasz VTom #1842 üzenetére

    Háát Szégyenlem mindenki Isteníti de Black Flag nem fogott meg. Pedig 1080 SLI-vel szinte kötelező. :-) Pont ez a lényeg, hogy mindegyikbe belekezdtem. Steamen meg UBI-n van vagy 6 Assassin - viccen kívül és el is kezdtem mindegyiket. Amivel kicsit többet játszottam meg még fogok is mert ott is tetszik a harc az-az Origins. Azt csak azért hagytam abba mert magát a játékot hagytam abba egy időre.Aztán mire visszatértem ez is kijött ugye.
    Amúgy igazat adok részben, hogy bele lehet fásulni de szerintem itt is él a szabály, hogy a jóból is megárt.. Most pld 40-en otthagytam a karim és nekiálltam Dying Liteozni. Ugye az egy gyökeresen más feeling hiába kell ütni mindegyikbe. :-) Aztán majd szépen visszatérek de közben lehet még belenézek ebbe meg abba. Nem vagyok híve ennek az egy játékot erőltetésbe. Valóban amint kicsit meguntam leléptem de már előre tudom, hogy eszembejut azt tolom tovább. Csak idő legyen ugye..
    Nem fogok itt most a harcrendszeren vitatkozni. Nekem tetszik. Mondjuk egy ennyire hoszú játékban tényleg az lett volna a nagy adu ász ha közben változik és jóval több képesség. Valóban kicsit gáz, hogy ugye lvl 20 meg még pár barlang azt kb mindent tudsz ami a játékban van. Na jó nem teljesen de nagy vonalakban igen. Szóval lehet igaza van annak aki azt állítja, hogy 160 órához összeállíthattak volna valami komolyabbat.
    Azt viszont szépen és udvariasan kérem, hogy légy szíves mondj olyan játékokat ahol szerinted jó vagy legalábbis ennél jobb a harcrendszer. Csak ne a Black Flaget mert t4k4on szúrom magam. :))
    Nem tettem le a B.F. ről. De annyi minden van.... Ezért is örülnék ha valaki felhomályosítana, hogy melyik a legkomolyabb. Most leszedtem a Batman Knight ot meg originst. Kicsit a Knight olyan Műanyag Nekem Mondjuk egy órát ha toltam.
    Én is beleéltem magam ebbe. Valóban jó volt lopózni. Sajnos Nekem maga az effekt NAGYON nem tetszik. Szóval ez az elpárolgó adat Nekem kicsit illúzióromboló egy ősi világban.
    Ha megvan a szándék, hogy beleéld magad szerintem ez egy nagyon jó játék. Csodálatos látvánnyal. Igen szerintem is törhették volna a fejüket kb még egy évig a harcrendszeren de ezt kaptuk.. Azért lehet jókat variálni a fegyverek cserélgetésével stb.. Na az pld Nekem óriási pozitívum, hogy az összes fegyvernem teljesen más játékstílust igényel. A kétkezes baltát viszont oltári erősnek érzem egy kiskéshez képest. Mondjuk erősebb is... :-) De ezt kiegyensúlyozhatták volna. nyomgatod a f betűt azt csatában legyaksz vagy 3 embert egy csapással még Nightmeren is.

    Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.

Új hozzászólás Aktív témák