Új hozzászólás Aktív témák

  • Wyll

    őstag

    válasz HoTaZo #8489 üzenetére

    Pont hogy nem a ritka esetek közé tartozol. Hanem egyelőre a tapasztalatot erősíted, miszerint nem_arcképgyáros nem szokott elfogadható arcképet gyártani. (Csak neked még egyedileg el is kell magyarázni, ahhoz, hogy belásd, hogy tényleg nem véletlenül van ez az egész így megszervezve és leírva, ahogy.)

    Pedig Ndruu-é alapján lett csinálva:
    <--->
    Hát nem tudom, elég nagy a különbség... Pedig elhiszem hogy Ndruu-é alapján csináltad, de az még nem garancia a sikerre. Minden kép egyedi.

    "nem a munka lett véleményezve, hanem a méret meg a formátum"
    A munkát csak úgy tudjuk véleményezni, hogyha kicsiben - végső méretben - látjuk. Ugyanis a végeredmény számít, nem az, hogy azt hogyan éred el. Minden arcképgyárosnak más és más lehet a technikája, amíg nagyban csinálja. De a lényeg akkor is az, hogy a kicsi jó legyen. Tényleg mindegy hogy hogy néz ki a nagy, ha kicsiben jó.

    És hogy mi is ez a jó.
    "Ez az egységesség igencsak szerteágazó lett"
    Ez így van, tényleg sokféle stílus van jelen még azon belül is, hogy "rajzfilmes". Ezért vagyunk mi ill. a moderátorok, hogy véleményezzük egymás (vagy akárki) elkészült munkáit, és megpróbáljuk egy viszonylag egységes mederben tartani mindnek a színvonalát. A mi önkényes, szubjektív döntésünk, hogy valami megfelel-e vagy sem. Igen, ez egy ilyen kegyetlen dolog. De muszáj, hogy legyen valamilyen mérce.

    És btw hogy ez mennyire nem könnyű: olvass csak vissza a fórumban, mi is számtalanszor szólunk még egymásnak is, hogy az elkészült művön ez vagy az nem jó, javítson még rajta. Ez egy ilyen nehéz műfaj. És ebben kell most neked is helytállni. (Egy szar forrásképpel.)

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

Új hozzászólás Aktív témák