Új hozzászólás Aktív témák

  • Fritz Teufel

    addikt

    Egy kicsit akkor belecsapnék a lecsóba. Úgy látom, hogy két oldal kezd kialakulni; egyrészt a stabil ámde nem naprakész és az instabil és naprakész disztrók között.
    Akkor viszont azt nem értem, hogy hogyan képes az Arch mégis stabil lenni? Éppen instabilnak kellene lennie a rolling miatt. Nem de?
    Nah, Bob bekavart :)

    Egyébként nekem a Manjaro tökéletesen megfelel, nincs nekem semmi bajom a lassú frissítéssel. Csak azért írogattunk páran a lassúságról, mert mielőtt használni kezdtük, éppen a rolling-ról olvastunk és ha nem frissül ugye, akkor az ember valami problémára kezd gyanakodni. Ha meg esetleg kezdik Debianosra venni, akkor annál jobb. Az Arch kijavítja a hibákat, mi meg élvezzük az előnyét picit később :)
    Ubuntuban már simán teleépítgettem vagy visszavontam terminálban, itt fogalmam nincs, hogy mi a szintaktika. Valószínűleg a kétféle tároló is bezavar. Sajnos egyenlőre még mindig rejtélyes számomra a Manjaro a terminálban, így ezzel a tudással semmiképpen nem fogok nekifutni az Arch telepítésének. Hosszútávon viszont az a cél.

    [ Szerkesztve ]

    Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

Új hozzászólás Aktív témák