Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Volvo360 #16888 üzenetére

    Kamera tényleg akkor kell, ha nagy a lakás/ház, a szomszéd szobába felesleges, hallod ha felkel. :D Többen (például Öcsémék is) normál wifis kamerát használnak, pl Xiaomi, tökéletes.
    Légzésfigyelő: többször fog falsot riasztani, mint igazit :) , de azért nem rossz, ha van. Ha koraszülött lesz, akkor "kötelező". (Nekünk 35. hétre született, jó sokáig használtuk, már nem emlékszem, vagy 6 vagy 12 hónapig.)
    Pihenőszék: először a lányunk se szerette, aztán megtetszett neki, ez zenélt meg rezgett is (pedig valami két pálcás minimixes volt). Hozzátáplálásnál is jól jön, ebben kezdenek el enni félig ülő pozícióban.
    Babaöböl (nest), kutacsvédő.... :N
    Sterilizáló kell, az a tuti, van olcsó mikrós, zacskós, nem tétel. Mi még a babamama expón lőttünk egy Tommie Tippie szettet mikrós dobozzal, cumisüvegekkel olcsón, amúgy a zacsis lett volna. Gépet külön felesleges.

    A gépeket, bútorokat nyugodtan meg lehet venni használtan, nagy részük olyan, mint az új. Igen, el lehet költeni a világ pénzét, de azért átgondoltan ésszerű keretek között is lehet maradni.
    Meséltek olyat, hogy 700e Ft volt a szülés, 300e a babakocsi, a gyerekszoba is egy vagyon, de a 3x25e Ft-os oltást nem adatják be, mert drága és nincs rá pénz...

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák