Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz updog #13748 üzenetére

    Egérmozi nálunk nagyon ritkán van, de a tv viszonylag sokat megy. Más kérdés, hogy 1-2 filmet leszámítva egy darabig nézik, aztán elkezdenek valamivel játszani a rajzolástól a gyurmázáson át a legóig vagy főzőcskéznek, stb... ilyenkor egy idő után lekapcsolom, vagy átkapcsolom valamilyen aranykeresős, gépészkedős, hogyan működős vagy állatos csatornára. Utóbbiakat 4 éves fiam kedveli inkább.
    A mostani sláger a Jégvarázs, a két éves lányom oda van érte, főleg a 20 perces Olaf karácsonyáért. Korábban a Kis kedvencek titkos élete ment sokat vagy az Aranyhaj és a nagy gubanc, tegnap meg a Turbo-t (csigás) néztük, bár az inkább fiamnak tetszett.

    Lányom mellette olyan ügyességgel kirakja az Aranyhajas 35 darabos kirakót, hogy csak pislogok és ezt egymás után 3x is megtette tegnap.

    DeFranco:
    Nálunk reggel nincs tv, akkor készülni kell, nem is hiányolják. Étkezéseknél igyekszünk lekapcsolni, mert elvonja a figyelmüket.
    A fiam talán jobban rá volt kattanva anno a youtubera meg tabletes játékokra, mostanában meg inkább rajzolni szeret, a tabletet meg csak állásában lemerülés miatt töltöm.

    [ Szerkesztve ]

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák