Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz DeFranco #13024 üzenetére

    Gryllus Vilmost is szoktunk itthon hallgatni, pár hete valamelyik nap már a könyökömön jött ki a 'kutyát kérek, kiskutyát', annyiszor ment egymás után :), koncert is tervbe van véve.
    Amit nagyon nem birok, az a gyerekeknek szóló popzene, pl. az alma együttes, szerintem iszonyatosan primitív szövegeik vannak, mikor anno barátnőm unokaöccse állandóan a szuperkukák című számot hallgatta valami eltörhetett bennem :D (ezzel szemben a Halász Judit dalokat elég neves szövegírók jegyzik).

    Kerekítőre szokott még járni a gyerkőc az anyukájával, azt is nagyon élvezi, egyszer voltak zenebölcsiben is, de az annyira nem jött be egyikőjüknek sem.
    Tegnap viszont kapott egy furulyát a rokonságtól, egyelőre boldogan fújja (és még mi is inkább örülünk neki, kíváncsi vagyok, hogy pár hét múlva mit fogunk róla gondolni :) ), később azért ha érdekli a zene, akkor jó lenne képezni, igaz ahogy nézem itt pl. 6 éves kortól foglalkoznak gyerekekkel.
    Engem is érdekelt mindig is a zene, anno általános elsőben el is kezdtem zeneiskolába járni, de elég gyorsan meguntam, ugyanis egy poroszos stílusú öreg néni volt a szolfézs tanárunk, szerintem bűn volt gyerekek közelébe engedni (ugyanezt gondolom az óvodás-alsós francia tanárunkról is). Poén szinten már gondolkoztam olyanokon is, hogy csinálhatnánk egy családi bandát, a gyerekkel mi megtanulnánk mondjuk gitározni és dobolni, anyu pedig dalolászna az alapra, amit játszunk :D

Új hozzászólás Aktív témák