Új hozzászólás Aktív témák

  • Ashiyo

    csendes tag

    Üdv! Lehet rossz topicba írok, akkor elnézést, de nem találtam megfelelőt hirtelen.

    Remélhetőleg hamarosan új albiba költözünk, ahol a mostani 2 laptop mellé szeretnénk egy "asztali setupot". A lényeg, hogy eddig magába használtuk a laptopokat, kiegészítők nélkül - ölben, ágyban stb. 2018-as Huawei Matebook 13 és idei Macbook Air M1. Mindkettő USB-C kimenetű.

    Most egy külön asztal lenne kialakítva nekik, ahol lenne egy fix hely a laptopnak és abból menne egy USB-C hub-ról minden egyéb kiegészítő: 27-31" fhd/qhd monitor (hdmi), vezetékes egér (usb), vezetékes billentyűzet (usb), hangfal (usb). Lehet, hogy az egér/bill később bluetooth-os lesz, de egyenlőre vezetékekkel számolunk, így kell a több csatlakozó szám. Hasonlóan, mint ezen a képen.

    A kérdésem annyi lenne, hogy milyen hubot kéne venni, ami mindkét laptophoz kompatibilis és teljes mértékben kiszolgálja az igényeket a portok tekintetében is? Egyenlőre mindegy az ár (jöhet drágább is, nem muszáj alira várni), csak működjön rendesen vele minden és ne kelljen hozzá nyúlkálni, csak amíg a laptopokat cseréljük. Külön PC tehát nem lenne mellette.

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák