Új hozzászólás Aktív témák

  • Syl

    nagyúr

    válasz cigam #83692 üzenetére

    Amikor egy új iPhone-t állítasz be és rögtön az elején bekéri az Apple ID-t (nev@icloud.com), nem lehet választani hogy pop vagy imap. (sőt, utólag nem is tudom hol lehet ezt nézni) Automatán elvégez mindent. Nincs is másik email fiók felvéve az ios eszközömre.
    Email azonnal megérkezik iPhone-ra is meg iPad-re is. Csak az olvasottság (vagy akár a levél törlése) veszik el az űrben. Ha iPhone-on elolvasom a levelet, iPad-en ottmarad olvasatlannak akár napokig. Vagyis egészen addig, amíg iPad-en el nem indítom a Mail appot.
    Vagyis mintha a levél beérkezése push lenne, de minden más művelet (read, archive, delete) manual...
    A naptár hasonló. Ha valahol bármit babrálok a naptárban (új bejegyzés, meglévő módosítása, törlése stb.), az iOS eszközre nem jön le automatán, csak miután elindítom a Naptár appot.
    Számtalanszor jártam már például így: Mac-en reggel töröltem egy délutáni eseményt a naptárban, aztán a telefon és a táblagép mégis riasztott délután.
    Qrvára idegesítő, hogy bármilyen művelet után elő kell szednem a telefont, elindítani a Naptár appot, megvárni, hogy szinkronizáljon, utána előszedni a táblagépet, elindítani a Naptár appot, megvárni, hogy szinkronizáljon...
    Apple ökoszisztéma, my ass! :W

    (#83693) r4z

    Ha a képletből kiveszem a Mac-et és csak a két (azonos verziójú) iOS eszközömet nézem, akkor is fent leírt defektes működést tapasztalom. És ez iOS12 alatt ilyen nyomorék volt.

    Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

Új hozzászólás Aktív témák