Új hozzászólás Aktív témák

  • tomiivagyok

    aktív tag

    sziasztok.

    elso macbook vasarlasa elott allok, es mindenki mas-mas velemenyen van.

    3 geppel szemezek, mindharom belepo szint, de egyszeruen nem tudok donteni.

    a gepet leginkabb azert veszem, mert Ps-t akarok rajta hasznalni, illetve kodolni akarok rajta. ehhez kicsit draga, de regota szeretnek egy Macet, most belefer, akkor miert ne. :)
    ezek mellett nehanapjan nyilvan ugye neteznek, meg alkalomadtan fel-egy ora wow is menne napi rutindolgokra. raidelni nem ezzel raidelnek.

    a harom modell:
    1. air 17
    2. air 18
    3. mid 17 13" pro

    amiert a 17-es airtol felek, az leginkabb az, hogy nem retina a kijelzoje, illetve mintha kicsit "gagyibb" lenne a tobbitol, marpedig a szinhuseg nem utolso szempont, mivel grafikusi melokra is hasznalnam. ezek mellett ugye felbontas, betekintesi szog, etcetc, viszont az ara nagyon durvan mellette szol. 280 most. ezek melle kaptam meg olyanokat, hogy szeret lefustolni, tonkremenni a processzor, stb, amit a kollegam mondott (szervizes), de nem tudom, hogy mennyire valid ez. a hutesre fogta, elvileg latott egy processzort, ami eltort az airben.

    18 air szimpi, mert kicsi, komfortos, frissitett, szep, foleg asztroszurkeben. o a legszimpatikusabb az osszes kozul, viiszont itt jon a kepbe a mid17 pro.. ugyanannyiba kerulnek most, es nyilvan nem 2-3 evre vasarolnek macet, hanem also hangon 5-6 evre, igy nem akarok magam ellensege lenni, es inkabb a pro fele huz az agyam, de a szivem az air fele.

    szoval.. tudnatok segiteni, kerlek? :) pro-kontrak, mashova nem tudok mar fordulni. :(

Új hozzászólás Aktív témák