Új hozzászólás Aktív témák

  • Head88

    addikt

    Kedves fórumtársaim!

    Február 10-én (ma láttam csak meg) facebookon kaptam egy Anett Gál (kamu profilnak tűnik) nevű illetőtől egy igen sértő hangvitelű üzenetet.

    Valőszínűleg beletaposhattam az érzelmeibe amikor azt írtam (valamikor) , hogy a 2015 13" Macbook Air megegyezik architekturálisan a 2017 13" Air géppel. (amiről ugye itt minden értelmes kolléga tudja, hogy igaz)

    Mivel máshol nem szoktam apple notebook témában kommunikálni csak ezen a felületen ezért feltételezem, hogy egy itteni hozzászóló kaphatta fel annyira a vizet, hogy kiérdemeltem a következő üzenetet:

    "Figyelj, nyomorék! Attól, hogy minden egyes alkalommal leírod a Macbook Air 2017-re, hogy az valójában megegyezik a 2015-el (ami persze nem igaz), attól te okosabb proli leszel, vagy mi?"

    Amire szeretnék ezzel kilyukadni:
    Kérném a kedves kollégát, hogy ne egy kamu FB profil mögé bújkálva üzengessen nekem hanem áljon elő és mondja el, hogy mi a fene baja van. Ö tudja a nevemet (hú de nehéz volt megnézni az prohardveres profilomat) szóval én is tudni akarom, hogy ki ócsárol engem.

    Kérném Tisztelt TigerCat kollégát, hogy ezt a hsz-t ne törölje. Szeretném ha eljutna az illetékeshez.

    Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák