Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
feldeci
tag
1) Az eGPU-t nem cipelném mikor utazom. Viszont Belgiumban élek most 1-2 évet, legközelebb ki tudja hol leszek 1-2-3 évet, ez egy komplett asztali PC-vel óriási szívás, de egy Macbook és egy eGPU azért nem olyan durva.
"egy jobb eGPU nagyon megnyomja az árat a nem biztos, hogy megéri kategóriába, de te tudod"
2) attól függ honnan nézzük, egy enclosure-t meg kell venni persze de abban már úgy cseréled a kártyákat mint egy gaming pc-ben.
"Én biztos szívesen olvasom majd a beszámolót. Azért gondold meg megéri?"
Nem tudom, azért kérdeztem itt mik a tapasztalatok, de akkor majd beszámolok a sajátomról. Remélem, hogy megéri, ez tényleg nagyon sok pénz egy számítógépért. Viszont 10+ éve Apple cuccokat használok, sokmindentől agybajt kapok, de előtte a Dell/HP/IBM és különösen a Gigabyte/ASUS/MSI/etc. vonalon sokkal több mindentől kaptam agybajt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- MacBook pro 13,3 retina 2016 256ssd, 8gb ram
- MacBook Air 2020 13" M1 16GB/256GB
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest