Új hozzászólás Aktív témák

  • x220i7

    tag

    Sziasztok!

    Valamiért a Mail be van ragadva már hetek óta, és ahol az új letöltések csíkja kellene hogy fusson, ott állandóan 3/24 Vázlat, 120MB meg hasonló gagyi adatokat ír, nem akar eltűnni. Már mindent kipróbáltam. Esetleg ötletek?

    Továbbá nem pont ide illő kérdés, de nem tudom jobb helyre írni. Kollégiumban vagyok albérletes, de igazából dolgozom. Az itteni internet katasztrófa, viszont munkahelyem miatt szükségem lenne állandó, stabil internetre, ugyanis néha home officeban dolgozom. Nyilván, beköttetni nem tudok vezetékes internetet, de mégis kellene valami megoldás. Láttam, hogy a Telenornak van valamiféle internetes, korlátlan mobilnetes megoldása. Az mennyire jó, s mi szükséges a megigényléséhez? Mindenféleképp valami vezetéknélküli megoldásra lenne szükségem, amihez nem kellenek se az épület adatai, se semmi extra, mert én itt csak egy lakó vagyok a 100 közül, más közöm nincs az épülethez.
    Igazából a Telenoros megoldás ilyen 6e körül van, és erősen elgondolkodtad, hogy nem érné-e meg helyette egy 6s iPhone-t venni a korlátlan internetes csomagjukkal, részletre, mert akkor meg tudnám osztani a netet a Mac-kel is. Azt nem értem csak, hogy ha huszon havi részletre lehet venni, miért kell náluk 100e előleget letenni.

    Minden segítséget előre is köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák