Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhmv

    senior tag

    Sziasztok!

    Szeretnék vásárolni egy Macbook Prot használtan. Grafikai munkára használnám leginkább az asztali gépem mellett. Ez azt jelenti, hogy nem ezen szerkeszteném a több tíz oldalas kiadványokat InDesign-ban, hanem a kisebb melókat végeznék rajta (logó tervezés, fotó előkésztés, bannerek, névjegyek, szolídabb kiadványok). Az erőforrás igényes feladatra ott van az asztali gépem.

    Itt meg is érkeztünk a következő lényeges ponthoz ami a hordozhatóság. A jelenlegi mid 2010-es Macbook Prom (SSD, 8 GB Ram) is derekasan teljesít, de pl. magammal cipelni egy kávézóa vagy egyéb helyre nem a legkényelmesebb dolog, illetve a kijelzője sem egy retina mint ahogy azt tudjuk. Valószínűleg ettől fájó szívvel megválnék.

    Ez után kapna helyet az életemben ennek az utóda amire max. 300e Ft-ot szánnék. A kérdésem az lenne, hogy a használt piacon melyik típust ajánlanátok ami ennyiért beszerezhető és nincs semmi széria betegsége. A legjobb egy 15"-os modell lenne de a 13"-as típusoktól sem zárkózom el.

    A segítségeteket előre is köszönöm!

    :R

    Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com

Új hozzászólás Aktív témák