Új hozzászólás Aktív témák

  • Bryan_24

    újonc

    Sziasztok!

    Egy barátom kért meg egy probléma megoldására, egy 2010-es MacBook Pro kapcsán, és érdeklődnék, hátha valakinek fordult már elő hasonló. Egyelőre csak főleg Windowsban vagyok járatos, ezért is írtam ide.

    A MacBook (15-ös, SSD-vel) pasztázás után elkezdett furcsán viselkedni: az egész rendszer a belépéstől kezdve lelassult, szinte használhatatlan szintre, a touchpad nem működik, viszont külső USB egérrel megmozdul, a billentyűzet is sokszor csak többszöri lenyomás után reagál, illetve a ventilátorok szinte maximális fordulatszámon pörögnek. Korábban nagy mértékben melegedett a gép, de ez a paszta cseréje után megoldódott. (az előző tulaja a gépnek nem igazán törődött a karbantartással)

    Amióta fennáll ez a probléma több dolog is ki lett próbálva netes utána olvasás után, például PRAM alaphelyzetbe állítás, SMC alaphelyzetbe állítás.. Semmi nem változott, az oprendszert pedig nem lehet újratelepíteni sem, visszaállítási lehetőséget sem ad.

    Találkozott már valaki hasonló problémával? Ha igen, abban az esetben mi oldotta ezt meg, vagy bármilyen tipp, hogy mivel lehet még próbálkozni így házilag?

    Köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák