Új hozzászólás Aktív témák

  • Kulbi

    aktív tag

    Sziasztok,

    "Röviden" megosztanám a szerviz tapasztalatokat. Két probléma volt az angliából származó 2015 Early Macbook Pro 13" Retina géppel: oldalra mozgatva vmi kotyog benne + kattogó hangot hallat benne vmi. Mindkettő már szerepelt itt korábban, hang és videó formájában.

    Leadtam az iStyle-ban minden simán ment, nagyon kedvesek voltak, vigyáztak a gépre, jól becsomagolták, kérdezték csináltam-e biztonsági mentést. Minden lépésről emailben jeleztek, két nap múlva jött az infó, hogy kijelző csere. Próbáltam válasz emailben jelezni, hogy ez nem biztos, hogy mindkét problémát megoldja, válasz nem volt. Ment az idő és nem történt semmi, rákérdeztem és mondták a kijelzőre várnak. Két hét múlva lett kész.

    A boltban átvételkor megmozgattam ugyanúgy kotyog benne vmi, semmi változás, a boltban uggye semmit sem tudnak ők csak átveszik visszaadják, mondtam, hogy a kattogást itt nem tudom kipróbálni, mert olyan hangos van úgyse hallanék semmit és hogy valószínűleg holnap hozom vissza:)

    Most próbálgatom és a kattogás is meg van, csak a gyakorisága kevesebb, még. Én legszívesebben vinném azonnal vissza, fussanak még néhány kört, mi a véleményetek van értelme?

    [ Szerkesztve ]

    <Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>

Új hozzászólás Aktív témák