Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janitor01

    tag

    válasz Tisza96 #24692 üzenetére

    Szia nekem egy 13" os rmbp-m van

    Igyekszem válaszolni a kérdéseidre bár nem írtad, hogy milyen méretben gondolkozol:

    - Nem tudom milyen hosszú az élettartama. A régi wines gépemben 4 éve van SSD hiba nélkül, a mac ben sem számítok másra ez első 5 évben kb..

    -A 13" os rmbp-kben iris van iris pro csak a 15" ban van ott meg csak az van szerintem. Ezért azzal a krédéssel, hogy melyik videókarit válaszd érdemben nem lehet mit kezdeni:) ez mérettől függ. A 15" os felbontása sokkal nagyobb mint a 13"-é ami plusz van az iris proban az oda kell is! Full HD videókat természetesen röccenés nélkül viszi a gépem. Ennél nagyobb felbontást nem tudom honnan nézhetnék neked, ha linkelsz ránézek de nem gondolom, hogy gondja lenne vele!

    Minden rmbp-t natív felbontáson érdemes használni. Természetesen az UI nem akad meg. HA jól tudom az első rmbp-kben volt egy kis akadás jellemző főleg a 13" ban. Oda nagyon kevés volt az akkori intel gpu. Nekem iris prom van, és nem akadozik az UI:)

    Ha egy gondolatot megengedsz!

    Látom, hogy nexus 5 ös telefonod van. Szerintem, ha valóban kiadsz ilyen sok százezret egy macbookra akkor majd próbáld ki az iphonet is. Ahogy a két gép együtt él nagyon megdobja az élményt és a használhatóságot. Ha kérdésed van kérdezz bátran, én is frissen tértem át a macre (júniusban) szerintem hasonló kérdéseim voltak:)

Új hozzászólás Aktív témák