Új hozzászólás Aktív témák

  • DiVaD

    senior tag

    válasz adamssss #13058 üzenetére

    Szerintem ha teheted, mindenképpen próbáld ki magát az OS-t. Nekem elsőre furcsa volt, de aztán beleszerettem...
    Maga az Air. Igaz nekem egy 2011-es van HD3000-el, az még játékra nem való. Vagyis viszi az ilyen alap játékokat, mondjuk az nagyjából elég is nekem (leginkább logikai). Viszont hordozhatóság szempontjából szerintem nagyon jó. Az új pedig már 10-12órát is elmegy ami azért már eléggé mobillá teszi, na nem mintha nekem az 5-6 óra (levett fényerővel, wifin netezni szolidan) nem lenne elég. Viszont, mint fentebb írták az Air alapból hűvösebb, mint egy Pro, de ha játszol akkor azért elkezd pörögni a venti rendesen...
    A P Plan-en Én is gondolkodtam, de még átrágom, mert max. az ebay-es árát (max. 50k) érné meg nekem, de teljes árat biztos nem.
    Szóval mindenképpen Neked kell tudni. A hordozhatóságban biztos nem fog elvérezni az Air, max. az OS nem fog átjönni. Bár szerintem minden olyan program elérhető rá, ami átlagos felhasználásra kell. Ha mégse akkor is létezik a VM és a BootCamp.
    Az ár. Régebben nézegettem Én is egyéb win-es alternatívákat. De vagy valamin spóroltak (SSD, anyaghasználat, stb.) vagy nem volt nagy különbség az Air-hez képest. Így maradt ez.

Új hozzászólás Aktív témák