Új hozzászólás Aktív témák

  • Bici

    félisten

    Sziasztok!

    Mostanában sokat agyalok a gépparkom modernizálásán.

    Jó ideje linuxozom, és Androidozom, ezért elsőre ezekben gondolkodtam, nagyon szeretem e kettő rendszer rugalmasságát, de sajnos két külön kütyüre van szükségem, mert a munka miatt kell desktop OS, viszont a streaming appok (film, zene), és hasonkóak viszont Androidon vannak csak.

    Így viszont már nem is olyan drága egy Macbook Air, mert ahogy néztem a nekem kellő progik megtalálhatóak az AppStore-ban.
    Ezért körbejárom ezt a lehetőséget is. :K

    Olyan kérdésem van, hogy pl. az Amazon Music, vagy Tidal egy Macbook Air-en is tudja a 24bit/192kHz minőséget? Vagyis nem webes wrapperek?
    Tudom, hogy nehezet kérdezek, de hátha valaki próbálta már.

    Illetve olyan kérdésem van, hogy milyen megszorításokkal kell szembenéznem Mac tulajként pl. Linuxhoz képest. A leírásban olvasható read-only NTFS partíció kaliberű dolgokra gondolok. :)

    Illetve látom, hogy 8GB ramnál kezdődik a Macbook Air M2.
    Mostanában mire elég 8GB ram a Macnél? Gondolom, takarékosabban bánik a rammal, mint a win/lin x86 gépek, csak kérdés, hogy mennyivel?
    Mindenképpen 16GB kell nekem, ha PC-n kezd szűkös lenni a 8GB?

    mod: Magát az OS-t ismerem, pár éve használtam munkára még egy inteles Macbook Pro-t, de ott elég kevés aspektusát ismertem meg, csak a munkával (programozás) kapcsolatos dolgokat ismertem ki.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák