Új hozzászólás Aktív témák

  • markknight

    veterán

    válasz sixpak #9036 üzenetére

    Én a sima verziót vettem és marhára ideges lettem, hogy Ghost-hoz meg Price-hoz vault edition kell 30 ezerért.. Amúgy én se vagyok vele felhőtlenül boldog, a 2019-es szerintem klasszisokkal jobb volt és jobb is a mai napig. De legalább van mivel eltölteni az időmet. Én most kőkeményen a single játékokba tolom az időmet filmek helyett is.

    pitepeti71: Én se nagyon szerettem régen, de a 2019-es belopta magát a szívembe :D Egyébként úgy általánosságban átnéztem a régi Apexes videóimat és jókat nosztalgiáztam. Vettem direkt PS5-öt is, hátha az a probléma, ám hiába próbálok már úgy játszani vele mint régen, az a vonat elment sajnos, nem tudja sehogy azt az élményt nyújtani amit az első 1000-2000 órában. És ez nem feltétlen a matchmake meg a Respawn hibája, nálam sajna leégett ez a gyertya, de ha álmomból felkeltve kérdezik mi a kedvenc multis játékom biztos az Apexet mondom, sőt szerintem minden idők legjobb multiplayer játékáról beszélünk.

    Egyébként a fenti véleményemhez nagyban hozzájárul, hogy konkrétan mindig legyalulnak a smurfok. Én nem tudom mit lehetne ezen változtatni, de így nagyon nincs jól a játék és elveszi az embernek a kedvét a játéktól. Volt olyan, hogy pont egy lvl1-gyes Pathfinder fingatott ki, tehát egy frissen regisztált emberke.

Új hozzászólás Aktív témák