Új hozzászólás Aktív témák

  • M^xx

    aktív tag

    Üdv játékostársak!

    Szeretném kérdezni másnál is fenn áll az a probléma, hogy folyamatos packett loss van a játékban? Nálam nagyon gyakran előjön, mostanra 50/50% hogy olyan szerverre csatlakozik ahol elvesznek az adatok és játszhatatlanul szaggat a játék. Tapasztalataim és az utána olvasások azt mutatják, hogy Telekomos hálózatban áll fenn ez a probléma és a Londoni szerverre csatlakozásnál vannak a gondok főképp 18:00 és 00:00 között. Nagyon szuper, hogy berakták ezt a szerver prioritás kiválasztó funkciót, de nem igazán ér semmit vagyis tapasztalataim szerint annyit ér ha Európai szervert állítok be akkor Európában választ szervert, de azt már nem veszi figyelembe, ha én Frankfurtot állítok be ott is fogok játszani. Sajnos a tapasztalatok azt mutatják bármilyen szervert is választottam ki Európában az éppen csatlakozók többségét veszi figyelembe és oda fogunk csatlakozni. Szeretném ha többen tudnának a hibáról és akár jelezzék azt mind a szolgáltató felé és akár az EA felé is hátha tesznek valamit az ügy érdekében.

    1.Ezzel tudjátok tesztelni a packet losst (csomagvesztést)
    2. Itt találjátok az EA szerverek IP-it
    3. itt találjátok a hivatalos fórumot ami ezzel foglalkozik

    Kétféle módszer van a mérésre:
    1.kép Elindítod a programot, Options, Advanced, beilleszted az ip-t London 217.147.89.101 tracker routere kattintasz 4. ikon, megvárod ameddig eléri a végpontot, katt a poll fülre 5. ikon ( a mérést érdemes min 100/100-ig futtatni)

    2.kép Elindítod a programot, Options, Advanced, beilleszted az ip-t London 217.147.89.101 rákattintasz a Ping fülre 3. ikon, majd a poll fülre 5. ikon

    Remélem segít ez a poszt azoknak akik hasonló cipőben járnak vagy akik eddig nem tudták mi a probléma csak azt érezték, hogy valami nincs rendben a játékkal.

    Jövő héten kötik be az UPC netet is azzal is csinálok majd méréseket.

    [ Szerkesztve ]

    Free ts3 szerver IP:battlezone.hu

Új hozzászólás Aktív témák