Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    válasz Imilenni #1676 üzenetére

    Miért lenne érdekes? Csgoban kilépsz és letöltöd a sourcecamet, ami tulajdonképpen spectator és végig nézheted az egész meccset. Ezt itt detto ugyanigy megtudnák oldani, csak tárhely kérdése.

    Meg azt is, hogy ki lehetne listázni az összes játékost és ingame reportolni akiről úgy gondolod, hogy csal.

    Meg azt is, hogy megtudja a kliens különböztetni, hogy rendesen disconnecteltél, vagy kidobott a játék crash v internet hiánya miatt. Ha a második, adja oda a lehivódat a még élő tagokhoz és ha visszajoinolsz letudnak hivni gear nélkül. DE LEGALÁBB SPECTELNI VISSZA LEHESSEN JÖNNI?!

    Meg azt is, hogy ahogy nullára ér a számláló kiugrok a gépből, mégis van olyan squad amelyik SZÁMOTTEVŐEN előttem van. Mert ugye 20 squadból 10 kiugrik az első másodpercben és nem birja el a játék/szerver.

    Nem is értem a közösséget. Mindenki új karikért meg új pályáért meg season passért sir, éshogy a játék meghal ha ezek nem jönnek!!!!444négynégy

    Basszus, a csgoba 2 évente jön egy "major változtatás" és még mindig a toppon, a pályák nagyrésze öregebb mint a fortnite játékosok többsége.

    Nem arra kell gyúrni, hogy hetente új content jöjjön(persze mivel BR játék jobb ha több jön mint csgoban ofc) hanem, hogy a meglévő faszán működjön, és hallgassanak a visszajelzésekre.

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák