Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz Synthwave #27160 üzenetére
Na ha már Cowboy Bebop. 3 részt lenyomtam, de nekem túl "egyszerű". Lesznek később izgalmasabb, tartalmasabb részek, vagy mindig ennyi, hogy mennek valahova, elkapnak (vagy nem) valakit/valamit, aztán kész, ennyi? Izgalmasabb, érdekesebb történetre számítottam. Ha minden rész lényegében ugyanaz, csak más köntösben, akkor nem biztos, hogy folytatom, mert nem szeretem annyira az epizodikus sorozatokat, amikben nincs igazán átívelő szál vagy valami nagyobb történetfolyam.
GitS sorozat is ilyen, vagy ott egy nagyobb történetből áll az évad?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
ígyvanferi
addikt
válasz Synthwave #27160 üzenetére
Tyű, anemjóját. Ez életem végéig kitartana, ha szép kort élnék meg, az tuti.
Igazából már pontosan nem is tudom, miket láttam a Koukaku Kidoutaiból. A sorozat első évadját biztos. Aztán az alapfilmet, mind az eredeti, mind a felújított formában. Szerintem a Laughing Man is megvolt. De akkor még itt is van mit pótolnom.Hyper Future Vision Gunnm-ot láttam, Animatrixot is természetesen, Ergo Proxy-ból talán már csak 3 rész van hátra.
Akirat nem láttam még, az ennyire alap? Akkor sürgősen pótolom.
És azt hiszem ennyi, végigböngészem, felírom őket, aztán apránként megnézem, ami felkelti az érdeklődésem.Ja igen, a Neon Genesis Evangeliont is láttam már, csak nem ismerem az eredeti címeket.
Köszönöm neked is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 97%, Megkímélt, Vodofone-os, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Iphone 15 Pro eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 91%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest