Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Ideális digitális popsztár. Nem hisztizik, nem kér gázsit, nincsenek jogai, nem megy férjhez.
Szintipop a javából.
[kapcsolódó irodalom]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz maross #13196 üzenetére
Furán indul, de aztán felpörög mint a neurománc. hasonló világ, hacsak nem ugyanaz.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
-
bandiras2
senior tag
válasz Archanon #13555 üzenetére
Excel sagánál 2 rész után hülyeségmérgezésem volt, pedig azt bírom. De az amit ott leműveltek mindössze 2 rész alatt...TONZURAKOITE! Aztán a többivel meg csak tetézték. Ja és ne feledkezzünk meg a kiegészítő moziról: Puni Puni Poemi... haltündér az...magical girl gyalázás felső fokon. Főleg hogy Excel eredeti szinkronhangja csinálta a holdtündért is. Meg a kilotonna egyéb visszautalás más egyéb animációs és nem animációs hülyeségekre... Excel: Az animeipar hülyeségének örök emlékműve.
A rendezője WataNABE SHINichi [link], egy LUPIN rajongó afro frizurás félőrült zseni, aki mindezt összerakta...[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
zŰrös témák következnek:
[Uchuu Kyoudai (Space Brothers)]
Mutta és Namba két vidám testvér, akik egy éjjszakai élmény hatására kitalálják hogy űrhajósok lesznek ha fene fenét eszik is. eltelik 25 év, és Mutta autóipari vezető mérnök lett. Namba pedig a NASA-nál készül a holdutazásra. Mutta némi konfliktusba kerül a munkahelyén, és jobb dolga nem lévén követi őt. Nekifut az űrhajós válogatónak a Marsutazásra. Nagyon jól felépített, humoros slice of life féleség, tele hülye helyzetekkel, és olyan technikával, ami már látótérben van, illetve csak pénz kéne hozzá végtelen mennyiségben.[Rocket Girls]
18 éves libuci keresi az apját a Marshall szigeteki őserdőben, mert a nászúton 19 éve fater lelépett a nászéjszakát követően. Eközben a japán űrközpontban az egekig csapnak az indulatok, mert az új rakéta nem működik. A régi viszont gyenge, és a 100 kilós izompacsirta űrhajós jelöltet nem bírja megemelni. Egy jóval könnyebb pilótával viszont talán megoldható lenne az út. Üzlet köttetik, és indul a kaland. Poén itt is lesz bőven, erdőlakó tróger, őrült taxis, hugicák, iskolatársak, és sok egyéb más. A sorozat alkotásánál aktívan közreműködött a JAXA, a Japán űrügynökség.[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
válasz Archanon #13559 üzenetére
A másik űrcuccot is érdemes elkezdeni! Rocket girls rulez! Amellett hogy műszakilag nagyon korrekt és update, sírvaröhögős poén is van benne bőven. Pl leszállás után az űrhajó begyűjtésén szénné röhögtem magam XD márcsak a helyszín miatt is.
-
bandiras2
senior tag
válasz Totheground #13563 üzenetére
[AMV] témában ennél jobbat még nem láttam. Sajnos csak részlet, mert folyton leszedik.
-
bandiras2
senior tag
Evangelion (az eredeti valtozat)
A 25-26 részre gondolsz? Na az nekem csak egy nagy WTF volt, hogy ez most mi volt...
Viszont az EoE az ütött. Egy ilyen befejezés illett a sorozathoz, és az emberiséghez is, ráadásul már korábban bejelentették az EVA szériát, az ítélet napját, meg egy csomó más dolgot amivel a 25-26 nem foglalkozott. Végülis az EoE is WTF volt, de egy teljesen más módon. Azóta se ütött semmi rajtam akkorát mint az.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Akkor próbáld ki az új filmeket, Shinji golyókat növesztett a második mozi végére, és nagyon dúrván kiosztotta a népet.
-
bandiras2
senior tag
válasz #59620352 #13927 üzenetére
Én eleve úgy álltam neki a Haruhinak hogy kíváncsi voltam mire ez a nagy hype, és eleve nem vártam tőle világmegváltást. Ahhoz képest hogy előtte húztam a számat kellemes meglepetés volt tele sírvaröhögős hülye helyzetekkel, és bár tényleg nem lett belőle világmegváltó cucc, de jól szórakoztam rajta. Megvannak a maga hibái, de az endless 8 -at leszámítva megbocsájthatóak. A mozi pedig kifejezetten jó lett, a grafika nagyon szép volt, és időmechanikailag is rendben volt, nem voltak feloldatlan hurkok. Az eredeti mangával nem találkoztam, arról nem tudok véleményt mondani.
-
bandiras2
senior tag
válasz Archanon #14201 üzenetére
Égiháború?
Slipstream [Német-Amerikai]
Sonic boom squadron [Japán-Amerikai]
Sky crawlers [Csúcscucc! csak ez első 3 percet, hogy lásd mivel van dolgod, aztán kapcsld ki! Komolyan!]
így hirtelen ennyi, majd ha eszembe jut lesz mégA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz Pttypang #14339 üzenetére
Girls und panzer?
loooool
na ez akkora állatság hogy meglessük! Mástnem, fanservice az lesz bőven.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
[Rinne no Lagrange]
Főhősnőnk neve Madoka. Hiperaktív sportos csitri, kiment egy fuldokló lányt a tengerből, és ennek nem sokkal később súlyos kihatásai lesznek életére. Pl toborozzák pilótának mechába. Egész jónak tűnik, az alapstory ellenére, jóféle poénok vannak, és a graf is megfelelő.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Waze mi van itt?? 3 napig nem nézek fel és 200+hsz? máskor egy hónap alatt nincs ennyi!
Uchuu Kyoudai új op theme, nagyobb hulladék mint az első, de a story nagyon jó, és alakul rendesen. Megtörtént az űrhajós válogatás, most már eldöntötték hogy ki fog repülni.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz bandiras2 #14478 üzenetére
Haladok a [Rinne no Lagrange]. című szutyokkal.
Aki agyatlan rengeteg fanservice-t és erőltetett történetvezetést akar, az nézze.
A mecha és a harc csak köré van építve a központi elemnek, ami a FANSERVICE. Történet így 7 rész után még nem sok, már csak nem hagyom abba, de újranézés nem valószínű ha nem javul fel de nagyon.
Pilot suit wtf... Ayanamira tudtak rendes pilótaruhát adni, és jól is nézett ki rajta, de ez... Autóversenyre való pitbox girl-nek nem pilótára. Kifejtettem már az Index 2 kapcsán hogy szeretem a fanszervízt, de tessék rendesen megcsinálni, ne így.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
[girls und panzer reedited preview]
[A többi munkájukon is szénné röhögtem magam, ] [a közlekedésbiztonsági oktatófilmjük után] pedig már be is izzítottam a torrent.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
redline még 6 perc és indíthatom.
[WAZEEEEEEE! ]
Live action! YEEEEE! és ahogy nézem télleg rendesen meg lesz csinálva![ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
Redline kivégezve!
WAZEEEE! Ez megérte a ráfordított időt!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz Nova96 #15235 üzenetére
A pontozásuk nekem se tetszik, viszont a videóik jól meg lettek csinálva a pontok kiosztását leszámítva. Szétröhögtem magam rajta
-
bandiras2
senior tag
Szinkron témakörben:
Nem gyakran fordul elő velem, gyakorlatilag soha, hogy nem japánul és angol felirattal nézzek valamit, de a Redline mozinál két perc után kivágtam a feliratot, átkapcsoltam angol dub-ra, és kezdtem előröl a filmet, mert bár én gyorsan olvasok, de ez olyan látványorgia volt, amit látni akartam és nem olvasással bíbelődni. Szerencsémre az angol szinkron is igen színvonalasra sikerült, semmi kivetnivalót nem találtam benne, ugyanolyan igényesen lett megcsinálva mint az egész mozi, sőt, a film stílusához még jobban is stimmelt az angol konferance és szereplői hangok mint a japán.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Hugom angolul tanul, kéne valami csajos anime angol sub-dub együtt.
Érdeklődési körünk nagyon nem fedi egymást animében, anno ami a retekklubbon ment azokat látta. Ajánljatok már valamit. Köszi!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Na én is masszívan belekezdtem a Sword Art-ba, lenyomva egybe az eddigi részeket, és valami eszméletlen módon bejön!
Mondjuk az ébredés nem lesz leányálom, mert bár otthon ébrednek, de a szobájuk inkább lesz kórterem tápoldatozással mint a hely ahol felnőttek. + az izmaik sem lesznek kigyúrva, és a függőlegestől is garantáltan elszoktak vérnyomásügyileg eben a két évben. Hogy vágják a haját a sisakban? na nem szapulom, igyekszem élvezni, mert nagyon jó! Volt már ilyen nem is egy, de a tálalás és a kidolgozás nagyon minőségi!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
[Hagure yuusha no estetica]
Semmi extra, jóféle poénok, elég jól megindított alapsztorival, PARASZT főhős, borderline hentai.
Mint a [Bastard], csak szebb grafikával.
Nem kell tőle világmegváltást várni, a sztori is több sebből vérzik, de ha szemet hunyunk a hibái felett, jól fogunk szórakozni. Egy megnézést mindenképpen megér.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Vége a Hagure Yuusha no Esteticának.
Kiváló tirpákság Még legalább egy OVA érkezik majd az őszi szezon alatt valamikor. Folytatásra van kilátás, márha hoz elég pénzt.
Nem váltotta meg a világot, de jól szórakoztam.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Nnna most aztán megcsináltam...
Tudtam én hogy nem szabad nekiállni a Gundam univerzumnak, de túl sok szabadidőm volt most az éjjel és nem volt mit csinálni, hát belenéztem az Unikornisba... [http://anilinkz.com/series/gundam-unicorn]
Most már meg van hogy mivel fogom elb ni azt a kevés szabadidőmet a köv két évben...A graf megfelelő, a story kellően bonyolult, a főhősök szerethetőek, bár a főhős majdnem annyit depizik mint Shinji; csak egy nagyon picit több vér van a pucájában.
Sok minden nem világos még, de hát nem a végén kellett volna elkezdeni a Gundam univerzumot... majd idővel...
SAO jó volt nagyon, de megint "jókor" hagyták abba...
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
Girls Und Panzer
Alapesetben rá se néznék egy ilyen "alkotásra", de a [rang kötelez.]
hááááát...
Az elején a bevezető képsorok kifejezetten jók voltak, az ágyút követő kamera körül szépen mozgott a páncéltest, de néha nem sikerült összehozni a CGI és a kézi rajzok illesztését, és csúnyán kilógott a rádiós kislány feje a jelenetből. Korai PzIV gyalogsági támogató ágyúval. Inkább vinném a StuG-ot. Ha nem sikerül jobb ágyút szerezniük a következő csatára, akkor nagy bajban lesznek. A jelenet végét függőben hagyták, és visszaugrottunk, hogy megismerjük főszereplőink előéletét, és megideologizálják mit keres a pantsu a panzerben. Itt már rángott néhány izom a szemem körül, de egyenlőre még nem dobtam, az ütközetekben van a bizalmam. A végső vágókép a nagytotálban mutatott "várossal" TOTALLY AWESOME-nak lett volna szánva, de nálam ellentétes hatást ért el...
Meglátjuk mit alkotnak a harctéren, mert a slice of the panzergirls life csak felidegesít.
A karakterek egyébként jól megrajzoltak, a hátterek szépek, de ennél már láttam szebbet is.[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
Gundammérgezés folyamatban, [HSNet kolléga Gundam összefoglalója].
Elkezdtem a Turn A Gundammal. Zenei ajánló:
[link]
[link]
Varázslat ez a zene. A történet bonyolódik, a grafika pedig a kor színvonalának megfelelő, és meglepő mennyiségű fanservice is van benne időnként.
Mindkét fél kényszerpályán mozog. Jóféle. Az 1000 évvel ezelőtt rommábombázott bázis alól kikotort 1000 éves roncsokkal veszik fel a küzdelmet az invázió ellen. És lehet hogy öreg, de a technikai színvonal 100 évvel feljebb van.
Nem is ragozom tovább, a kolléga leírt mindent amit tudni kell.[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
Tényleg mocskos jó lett. Csorgó nyállal várom a folytatást, de addig legalább pótolom a többit.
-
bandiras2
senior tag
válasz bandiras2 #15945 üzenetére
Haladok a Turn A Gundammal.
Kikotortak egy újabb bázist a romok alól, és találtak egy atomsilót 8 robbanófejjel. Persze hogy összeverekedtek rajta(az elmúlt 2000 évben senkinek nem volt érkezése uránfinomításra vagy plutonium gyártásra, ezek a fegyverek egyszerűen nem léteznek abban a világban)... Az eredmény várható volt. Az éjszaka kellős közepén felkelt a nap... Meglepetésre viszont alig volt hulla, mert ezt a területet anno olyan keményen szétbombázták a Zeoniták hogy azóta sincs itt élet több száz kilométeres körzetben. Meg ezután megint nem lesz úgy 20 000 évig.[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
válasz Darth_Revan #16092 üzenetére
Nekem annál jobban bejött, nem volt semmi probléma vele, bár Senjougahara télleg keveset szerepelt. Az új Hanekawa instant like volt, szívesen látnám ismét cica formában ezzel a hajzattal. Az utolsó részben ahogy Shinobu megváltozott... na az varázslat volt! dobtam egy hátast tőle! <3 Senjougahara új hajzata pedig tragédia! de így is szeressük ezt a nem kissé yandere-be hajló tsundere tündért!
Hugicáival nem volt semmi probléma, és az se baj hogy annyit voltak képernyőn, hiszen ez az egész sorozat nekik lett szentelve már a főcímmel is. A Hachikuji epizódok pedig egytől egyig sírvaröhögősek voltak, pláne az "élővilágra" való áthallásaival (pl nadrágjelenet XD) Minőségi munka, 98% a százból!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz Archanon #16103 üzenetére
2 olyan információ hangzott el ami nem kellett volna, ami tényleg tirpákság, de ezzel már nincs mit tenni. Ettől függwtlenül a Nise mé nincs szétlőve. egyrészt a story rettenetes mennyiségű meglepetést tartalmaz végig, másrészt ez a két info nem kritikus. Kezdj neki nyugodtan, ne húzd fel magad emiatt. Én a magam részéről csak reagáltam, új dolgokat nagyon nem adtam hozzá a spoilerhez.
-
bandiras2
senior tag
OMGB@ZMEG mennyit kell egy ilyen alkotás összehozásához szívni?
Nagyon beteg, többször is besírtam!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz Archanon #16190 üzenetére
Igen! az nagy állatság volt!
WTF just did i see??
A 11. ben pedig csodát fogsz látni![ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
[winter anime chart ]remélem múkodik a link másnak is
Kizumonogatari, Index mozi, Sakasama No Patema nézősek, a többi helyből kuka.
Az Evangelion 3.0 a november 17. én kerül adásba, mire ez eljut hozzánk...addigra február lesz (ne legyen igazam). A 2.0 camripjére is két hónapot kellett várni, őrzik majd ezt is nagyon!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Hát végeztem a Turn A Gundammel.
Érdekes befejezése volt. Nem tudok róla Spoilermentesen írni, agy inkább nem írok semmit.
Tetszett nagyon!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Gundam: The 08th MS team.
Ebben aztán van minden![link]
Az Apsalus meg az egyik szupernehéz óriásgép a szériában.[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
válasz bandiras2 #16357 üzenetére
Gundam: The 08th MS team kivégezve
Nagyon tetszett, a szereplők jók, a lányok szépek (van egy kis fanservice is, de nagyon kevés, viszont jó minőségű), a főhős sem egy szerencsétlen gyökér.
A sztori néhol nem bonyolult, viszont néhol kissé logikátlanul viselkedik némely szereplő. (egy akció közepén háborús övezetben kiszáll a gépből csak azért hogy lezavarja a gép tetejére felkapaszkodó civilt).
mindössze 12 rész, bátran ugorjon neki mindenki.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz Nova96 #16397 üzenetére
Nova96De, miért nézzed angol szinkronnal? Néha bepróbálkoztam vele, a japán közelébe se került. Igaz lehet túl elfogult vagyok, vagy mégse.
Azon kevés animok egyike ahol az angol szinkron nagyságrendekkel jobb lezz mint az eredeti japi:
[link]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Találtam egy ilyet:
[ Mardock Scramble - The First Compression ]
Érdekes, Ghost in the shell szerű cyberpunk történet.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
[Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster]
Eddig 7 rész van kint, érdekes mágikus világpusztítós-megmentős anim.
Lekötött, letoltam egyben, várom a folytatást.
A lányok szépek, viszont a Otaku libák ízlésére méretezett fiúka szereplők bazira zavarják a homofób lelkemet, mindegyik úgy néz ki mint egy homigyeró, ráadásul telerakták a fangirleknek szánt ecchi jelenetekkel, de mivel van elég kebel, és a sztory is bőven jó így tűröm.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=NnigpyCYHOc&hl=en
-
bandiras2
senior tag
válasz bandiras2 #15940 üzenetére
Girls und Panzer...
Tulajdonképpen csak a harcok miatt nézem... meg mazohizmusból.
Minden szereplőt utálok. A kicsinyes problémáikat, az idióta dilemmáikat.
Egyetlen reményem a főszereplő liba gonosz nővérkéjében van, hogy egyszer elintézi, hogy gyakorló lőszer helyett éleset osszanak az ellenfélnek.
A tankok rendkívül minőségi módon vannak ábrázolva, és az összecsapások is jól megkomponáltak lennének, ha nem lenne az hogy 20 lövésből egy se találja el a 6 tankjukat(aktuális epizód...).
Legalább ágyút kaptak "rendeset" : 7,5 cm KwK 40 L/48A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
-
bandiras2
senior tag
-
bandiras2
senior tag
válasz Pttypang #16618 üzenetére
egy részt láttam belőle félig havernál. Nem kötött le, de annyit láttam belőle h battle royal féle túlélőhorror lesz belőle sok moralizálással. Az említett kritériumnak megfelel.
-
bandiras2
senior tag
válasz Darth_Revan #16653 üzenetére
Cicaaaaaaa!
Nagyon cicaaaaaaa!
ebből a szériából minden mennyiségben jöhet!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz babferi #16716 üzenetére
Én is néztem anno, vártam a szerda vagy csütörtök délutánokat h vége legyen a sulinak, mert nagyon jó volt!
A hajójuk nagyon tetszett ahogy nekiálltak a menyezeten véletlenül karokat huzogatni, és átment napelemesbe sajnos a végéről lemaradtam, de majd most...[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
válasz Nova96 #16780 üzenetére
Csak nehogy ebből is egy [Rinne no laganzs (07:24-től)] legyen az erős kezdés után.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Óra topik
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- További aktív témák...
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Deskjet 3760 multifunkciós nyomtató
- Független Huawei P30 Lite Dual Sim 128/4GB MAR-LX1A karcos munkástelefon
- 2TB APACER AS2280Q4 garanciával, számlával! Hűtőbordás! 0 óra, 0 GB! Írástűrés: 3350 TBW!!!
- Megkímélt független karcmentes iPhone SE 2 (2020) - 64GB - fekete színben
- Karcmentes Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest