Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én ezt a videót már lejátszottam 1000x
Sztem már megnézem azt a 2 OVA-ját ha már ennyiszer hallgattam a zenéit ennek az animének (vmi Twin Angel)
-
törölt tag
válasz Nova96 #14186 üzenetére
Hát én úgy általánosságba mondtam hogy nem nézek OVA-kat
Crystalheart Paranoia Agent sztem nem volt olyan egetrengető mint Member szerint, lehet éretlen voltam ehhez is Lehet az is maradok
Am én emberek láttam már Blueray filmet, de annyira mozognak benne az emberek mint ha itt lennének a szobába, szal engem irritált kicsit Vagy elsőre mindenki így van a blue ray-el? Animébe ugyanolyan gyorsan mozognak?
-
törölt tag
Elég sokáig tartott megnézni de csak azért mert elfelejtettem Meg más dolgom volt, mostanság nem animéztem annyit Nem akarom megunni őket különben soha, remélem nem is fogom!
A grafika király, Patty aranyos <3, Dante kemény, harcok állatok, nem is kell nagyon részletezni Sose játszottam a játékkal de megérte megnézni, epizodikus az egész de nem zavart, mesterműnek nem mondanám de... fuh a vége nagyon odaba**ott
9/10 -
törölt tag
válasz Archanon #14296 üzenetére
Ugye hogy vmi irdatlan volt a Kaiji?
Azt hittem még ennél is jobban fog tetszeni.. A zawázás, adott egy hangulatot , egy idő után már egész jó volt (amúgy vmi idegességet vagy vmi ilyesmit jelent)
A Kaiji-sanozással sem tom mi bajod xD
ÁH! még egy ilyen sorozatot találjak hé! -
törölt tag
válasz Nova96 #14467 üzenetére
Seitokai Yakuindomo Fingom sinc smiért lett ez magyar körökbe ennyire népszerű ha tele van japó szóviccekkel de persze volt pár emlékezetes pillanat belőle xd
Guilty Crown Ugyanaz a vélemény
Onegai Teacher eleje nem volt rossz, második fele meg ratyi. Nem tom ezért is mér vannak oda egyesek...
Ano Hana fuh lehet be kellett volna rakni a kedvenceim közéé.... nem tom
Deadman Wonderland
"Shiro kicsit yandere"Nah ez egy hatalmas spoiler :3 de semmi baj én már láttam úgyhogy nem haragszom. Nekem is tetszett a sorozat, folytatás elvileg nem lesz mert nem volt vmi sikeres Japánban de nem is értem. Az OP meg hatalmas szám.Ore no Imouto Emlékezetes sorozat maradt talán az eredetisége miatt, és az otaku téma miatt is, de azért nem mestermű közel sem sajna
K-ON A zsenialitása a karakterekben és a zenéjükben rejlik. Legminőségibb J-poppot játszanak. Am 1. évad. utána 2. évad +ova aztán most kijött 2012-ben egy film. A másik film amit írtál az sztem nem is létezik xd A speciálokat meg akkor nézed meg amikor akarod, bár sztem elég gagyik xd
-
törölt tag
Papa no Iukoto o Kikinasai! AA Anidb
Hú milyen régóta nézem ezt De csak azért mert ez az első animém amit ANGOLUL néztem (sub). Szal jöhet a gratuláció mert a szövegek 80%-hoz nem kellett szótár mondjuk besegített a japó szinkron is.
Nah szóval egy aranyos történet ami eléggé slice of life de mégsem annyira hogy tényleg annyira unalmas legyen. Vannak benne izgalmak szóval nem volt okom sok panaszra, a lányok imádni-valóak voltak, a srác viszont... hú. Ezt nem hiszem el, hogy lehet vki ilyen szorgalmas??? Kicsit rémisztő nekem A másik hogy én már az elején megtapiztam volna Sora-chant, neki is ezt kellett volna tennie, komolyan ha ilyen alakokra buknak a lányok japánban (bár lehet hogy csak az animékben) akkor odaköltözök, megtanulok 2000 kanjit és én leszek ott a háremtartó . Zenékre nagyon büszke voltam, főleg az OP-ra az egy igazi kedvencemmé vált Mindent összevetve egy jó anime volt 8/10 -
törölt tag
válasz Crystalheart #14988 üzenetére
még kezdőként láttam a H2O-t, akkor még tetszett Ma már tuti nem tetszene viszont mikor elbúcsúzik a tenger parton a lánytól, az sztem egész jó jelenet, meg volt benne pár jó poén, zenék kiválóak, történet viszont tényleg egy ratyi
Am most értem haza gólyatáborból, eléggé szét vagyok csúszva :/
-
törölt tag
válasz Nova96 #15001 üzenetére
Figyelj én úgy nézem a Narutot hogy ha sokáig nézegetik egymást 10mp-enként tekergetem, mert most is Naruto átváltozott oszt 3 percig (!) csak nézték egymást!!!!!!!! .... azt hittem a naruto überszuper anime de most ezzel a hibájával csak simán király mint a Bleach... :/
-
törölt tag
válasz Nova96 #15003 üzenetére
de úgy csinálom hogy 10et előre és 5mp- múlva 10et vissza és így 5 mp-enként átnézem az egészet, kajak nem volt egy büdös szó sem!!!! csak azt mutatták hogy csillog össze vissza Naruto, hát ez kész nah meg a rengeteg visszaemlékezés zavarja az embert ha egymás után darálja a részeket xddd Szal gyorsabban haladok vele mint az átlaggal
(suzumiya 2. évadját elvileg marha unalmasra csinálták, de az alap se volt nagy szám nem tom miért vannak oda érte)orichalcos azt majd megnézem ha megtanulok angolul és a 110-részes rövidítést így megértem
Crystalheart a dráma egész jó a Narutoban sztem! Csak túl sokat húznak egyet... ezt is a helykitöltés miatt, háttérzenék meg eszméletlenek
-------
Am most volt egy új lolicon Kojikan féle, a "Chitose Get you" rövid 12 részes anime pár perces részekkel, hát sz@r lett kb sajnos -
törölt tag
válasz Crystalheart #15032 üzenetére
basszus azt amit írtál egy másik kommentemre írtad bocsi
-
törölt tag
Kore wa Zombie desuka 2. évad AA Anidb
Az eleje marhajó volt, nagyon sokat röhögtünk aztán ellaposodik, a vége meg egyenesen katasztrófa lett Ilyen sz@r ucssó részt,... OP ED nem nagy szám, karaktereket szerettem, sok hatalmas poén miatt és a faja elődje kedvéért egy 8/10 ami lett volna 9 is ha nem lesz ilyen gagyi vége.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha látni akartok egy aranyos shoujo-t (csak 22 perces ova) akkor katt.
Lovely Complex ellentéte, itt most a csávó a colos és a lány meg egy "csibe" xD
Komolyan ilyen MOE karit is rég láttam már :3 -
törölt tag
PSYH0 HOL VAGY??? Mangával mi újság?... (KnJ)
PSYH0 HOL VAGY??? Mangával mi újság?... (KnJ) -
törölt tag
válasz PR0JECTNR56 #15371 üzenetére
Én is egyszerre nézek mindent, de nem halok bele hiszen "van még a világon amit láttál és nem próbáltál..."
-
törölt tag
ownFate-el az a helyzet hogy tatarozza a szobáját, meg pókokkal harcol, és a mangát is fordítja (lassan... xd)
Én meg megnéztem az
Árnybíró the movie-tMarha király volt (de láttam már jobbat) , tényleg méltán híres a mangája, tessék megnézni, egy részt dolgoz fel belőle, amolyan mátrixos kék-piros tablettát választod beütése is van a végén, elején meg a diktátorkodás szépségei Meg a TETT fontossága, és nem a csodára kell várni tanulság ugye! főszereplő tetszett, a csajszi szép, a denevér meg hát... nem rossz xd Zenék mis jók.
9/10(mostanság csak a Narutot nézem meg a Bakumannal haladgatok, emg Tengen Toppa Guren Lagannba kezdünk bele, hát kibaxott ó! De főleg a testépítés és a tanulás van most szemem előtt, az animékből egy hangyányit visszavettem azért)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Totheground #15503 üzenetére
Gondolom ezzel hogy ezt kiírtam nem sértettem vérig a személyiségi jogait
Nova96: A manga ott jár hogy ismét sehol. 1 kötet kész, Pszichy-nél van de ő meg meghalt/lecsukták/kikötötték a netét/egy sztárral randizik/anyukája beteg/egyéb... nem tom de nem jelentkezik. És mivel a fordító is elfoglalt így ismét vegetálás...
-
törölt tag
Fuh... hát ez nem volt egy mindennapi sorozat az tuti... A földönkívüliek köztünk élnek és mindegyik más és más mind céljaikat mind természetüket illetően. A főszereplő is egy Ufó, egy komplett bolygó hercege, de nem éppen herceghez illő módon viselkedik.... Csak ennyit mondok
Olyan groteszk és elmebajos ötleteket és fordulatokat tettek bele ebbe az animébe ami levett a lábamról, bár néha kicsit vontatott is volt, azért nem tökéletes sztem. A Herceg nagyon nagy troll, hogy találhatott ki vki ilyen karaktert? xD Zenék kicsit átlagon felüliek. Ah jó volt megnézni, az érdekes végjáték miatt kap egy 9/10et! -
törölt tag
Néha az az érzésem volt hogy kicsit túl van értékelve de ha jobban belegondolok marha jó volt. Kell egy ilyen anime/manga is ami bemutatja az iparát Volt valami egészen különleges a sorozatban, ahogy kitartanak az álmaik mellett még ha bele is pusztulnak nah ez nagyon tetszett. Viszont (!) a szerelmi szál Mashiroéknak hát az borzalmas de mintha magamat látnám 14-15 évesen xD Nah mind1 ez kicsit lehúzza. Az első ED klassz, a 2. kevésbé, az OP meg kicsit szánalmasan nyálasra sikeredett Hát mivel az is befolyásol kicsit hogy mennyien imádják, adok neki egy gyenge 9/10-et.
a 2. évadtól (és az idén jövő 3.-tól is) többet várok azért -
törölt tag
Régóta tartogattam már a TTGL-t, de végül belekezdtem, az elején lassan haladtam vele mert nem volt különösebben szuper-mestermű feelingje de marha jó volt, a poénok fejbe vágtak rendesen . Aztán az utolsó 12 részt ledaráltam egy nap. Komolyan mondom ilyen animét ritkán látok annak ellenére hogy csak a legjobbakat nézem meg Kamina, Simon, Yoko és a többiek elképesztő személyek. A jellemfejlődés Simonnál nagyon adta, Yoko meg az örök szexi, kecses harctudásával szintén lenyűgözött, Kamina hasonlít Blade-hez a példaképemhez (Needless), egyszer én is ilyen 100% bátorság leszek az fix Igazán az utolsó 8 rész kb ami a zseniálisnál is zseniálisabb volt, mindig rátettek itt is egy lapáttal az izgalomfaktorra, pont mint a Kaijinál csak ott még nagyobb volt a feszültség. -Az is tetszett benne hogy itt nem éli túl mindenki hanem vannak hősi halottak bőven- A történetről és a fordulatokról se lehet egyetlen árfa panasz sem, kiváló, bár nem vagyok kritikus, de kiváló. A hatalmas önbizalom sugárzásból ami kijött a monitoromon, majdnem elbőgtem magam annyira tiszteltem a szereplőket, hát öcsém ez bexarás volt...
Mindent összevetve aki nem nézi meg, megfosztja magát egy hatalmas élménytől, shounenesebb lányoknak is ajánlom
-
törölt tag
válasz Synthwave #16018 üzenetére
Ha a mangával is ennyit foglalkozna mint a bloggal már kész lenne 3 kötet
Am már egyre jobban megy az angol. érzem hogy fejlődöm! szal szinte biztos hogy előbb tanulok meg egy nyelvet minthogy kész legyen xd ....Pszicho-t meg ne várd már légyszi, ha már nem volt 2 hónapja akkor később se lesz, lehet lecsukták
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kimi ga Nozomu Eien (Rumbling Hearts)
Gondoltam nézek megint vmi érzelmesebb animét, hát azért annyira nem adta... De érdekes kis történet volt, a zenék kellemesek, a lányszereplők bájosak (kiv. a szöszit xD), a dráma sajna nem hatott meg igazán, hát kár --> Sajna ugyanaz mint a Tales of melodies/memories esetében volt, nem az én drámám. De lekötött, tetszett szal egy gyengébb 8/10 (inkább 7,5/10)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Saikano tervben van, lehet egy lánnyal kéne megnézni arra gondoltam már régen
Archanon
de... ez sztem jó lesz (am a spoilert úgyis elfelejted, próbálj meg visszaemlékezni rá pár hónap múlva xDDD)Nova96
igen: Kodomo no Jikan, Clannad AS, Madoka, most a Naruto-n is majdnem elbőgtem magam (a Kakashi fiatalkorában részeknél), Angel Beats... stbCrytec210
A szArt nem! Csak nem mindegyik jön át. Ennyi. :/[oWn]f4te
Clannad volt az egyetlen amin úgy bőgtem, a többin csak megkönyneztem -
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #16288 üzenetére
húúú ezt észre se vettem xd
amúgy király volt, emgérte, már a zenék meg a moe miatt is! poénok is ott voltak azért
Amúgy aki szeretne egy marha jó visualnovellel játszani, és meghódítani Japánt, miközben gyakorolja az angolt is! az Katt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #16292 üzenetére
jah mindig a dugásra gondol a csávó de am aztán kiderül hogy Kouhime egy kislány, de amit erre mond az hatalmas xD
vigyétek végig ezt, megéri
------
Am a Hanamaru Kindergarden sztem is tök jó volt de egy Kodomo no jikanhoz képest majdnem 0 -
törölt tag
-
törölt tag
válasz rudymester #16452 üzenetére
A Queen Blade az tuti gagyi, mindenhol csak fikázzák, alacsony pontja is van, sok gagyi ecchi halom lehet benne. A Mondo-ban sem minden szent írás Mondjuk a cicikkel semmi bajom, de inkább vmi izgalmasat nézz (pl: Madoka, Kaiji, Mirai Nikki)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Totheground #16465 üzenetére
sejtettem hogy vmi ilyesmit jelenthet xd
Am a Naruto-t te megnézted? Mert marha izgalmas, a Bleach is jó de nem annyira a One pieceről nem tok nyilatkoni De akik kinőtt a shounenből annak nyilván nem jó -
törölt tag
válasz #52815360 #16468 üzenetére
"A 3.ban meg már 13 éve keresik a kincset, ennyi idő alatt edények elmosásából is milliárdosok lehettek volna.'"
XDDDDDDDDDDam igazad van, majd kinövöm Csoporttársaim szerint nevelésre szorulok emg iylenek, éretlennek tartanak szal nem tok egyet sem felszedni maradnak a kislányok...
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Óra topik
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- További aktív témák...
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest